Bebetime silik çizgi surelab negatif

Benim de öyle olmuştu canım çizgi görünce nasıl sevindim anlatamam ben de ümitle gidip kan vermiştim maalesef negatifti geçen ay oldu bu daha :) çok iyi anlıyorum seni canım rabbim hayırlı vakitte verecektir hepimize
Evet ya o heyecani hic unutamıyorum herhalde bundan sonra çift çizgi ciksa bile artık inanmam kan vermeden

Evet ya o heyecani hic unutamıyorum herhalde bundan sonra çift çizgi ciksa bile artık inanmam kan vermeden
Evet maalesef umutlar kırılıyor böyle olunca ben bu ay bidaha yapıcam bikaç güne test allahtan ümit kesilmez belki bu ay tutmuştur :) benim reglim de düzensin yumurtlama ne zaman ovulasyon ne zaman regl ne zaman allaha emanet öyle deniyorum bişeyler :)

Evet maalesef umutlar kırılıyor böyle olunca ben bu ay bidaha yapıcam bikaç güne test allahtan ümit kesilmez belki bu ay tutmuştur :) benim reglim de düzensin yumurtlama ne zaman ovulasyon ne zaman regl ne zaman allaha emanet öyle deniyorum bişeyler :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sizin de bi an önce tutar inşallah 🤲🏻

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_072106.webp
    IMG_20221204_072106.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 95
Back
X