Gebeliğe Hazırlık Bebetime ve freely silik çizgi gebelik var midir???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol kuzum. Cuma zor heldi valla. Yarın inşallah Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin bana ve benim gibi bekleyenlere
Amin inşallah canım benim zaman çabuk geçiyor ya 9 haftalık oldu benim bebeğim :) şimdi de cinsiyet merakı sardı erkekler erken gösteriyormuş 10 haftadan 16 haftaya kadar

Amin inşallah canım benim zaman çabuk geçiyor ya 9 haftalık oldu benim bebeğim :) şimdi de cinsiyet merakı sardı erkekler erken gösteriyormuş 10 haftadan 16 haftaya kadar
Ay inşallah yarını hayirliyla atlatıp cinsiyet merak ettiğim günlere gelirim bende canım. Ultrason resmi var mı bebeğin gorundugu 6 7 haftalık falan. Tahmin yapalim 🥰

Ay inşallah yarını hayirliyla atlatıp cinsiyet merak ettiğim günlere gelirim bende canım. Ultrason resmi var mı bebeğin gorundugu 6 7 haftalık falan. Tahmin yapalim 🥰
Yok tatlım özele gidicem tekrar pazartesi ya da salı orada görünür daha yeni göründü devlette vermediler ultrason görüntüsünü özelde verildi onda da kese vardı bebek yoktu o zaman çok ufaktı çünkü önümüzdeki hafta alırım artık :)

Yok tatlım özele gidicem tekrar pazartesi ya da salı orada görünür daha yeni göründü devlette vermediler ultrason görüntüsünü özelde verildi onda da kese vardı bebek yoktu o zaman çok ufaktı çünkü önümüzdeki hafta alırım artık :)
Anladım canın sağlıklı olsunlarda cok önemli değil zateb ☺

Doktor kalp atışını gördü ama çok küçük olduğu için zararı olur diye dinletmedi canım. Cuma yine gideceğim inşallah. Kalp atışını duymak istiyorum. Doktor gerek yok dedi ama ben yine de son bir kez gitmek istiyorum 😀
Ayyyy çok sevindim sağlıkla al canım kucağına :)

Back
X