Bebeyim Sag tarafda cinsiyyeti

Bilgiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
2.256
712
73
Selam.cok sukur bende hamileyim Allah isdeyen herkese nasip etsin bebeyi olanlarida sag salim etsin amin.simdi soruma geceyim guzel anneler hamile kaldiginizi bildiyiniz ay nereden yumurtladigiizi biliyormuydunuz.bebeyinin sag tarafda emin oldugunu bilenler yardimci ola bilirlermi ciniyyet ne oldu lutfen cevaplandirirsaniz sevinirim.merak ediyorum boyle seyler arastiriyorum benimde bebeyim sagda oyuzden.mesajlarinizi bekliyorum

Sağ erkek sol kiz derler genelde ama bence o bazen tek yumurta ligi çalışan sağ olmasına rağmen kiz olur ama benim erkek ve ilk hamileliğin ise ben meme ucum erken kararmisti ordan aldim hep erkek diyodum doktor da erkek dedi

Sağ erkek sol kiz derler genelde ama bence o bazen tek yumurta ligi çalışan sağ olmasına rağmen kiz olur ama benim erkek ve ilk hamileliğin ise ben meme ucum erken kararmisti ordan aldim hep erkek diyodum doktor da erkek dedi
Anladim.evet ilk hamileliyim benimde 3 yilima girmisdim cok sukur Allahim sonunda verdi.evet bende duydum ama simdi sagda bebeyi olanlar yazarsa dahada dogru anlariz bakalim anneler yazacaklarmi yazdigin icin tesekkurler

Benimde sağdaydı oğlum olacak hatta ilk hareketleri vs hep sağda hissettim büyüyüp yer değiştirene kadar

Benim iki oğlum var ikisine sağda idi.allah gönlündekini versin sağlıklı hayırlı evlat olsun.bide anneler der hep erkek çocuk çabuk canlanır diye benimkiler göz atmasi gibi sağ tarafımda atmalar oluyordu. ..

Allah bagislasin cok heyecanliyim bakalim benimki ne olacak.cevabin icin cok tesekkurler

Bu da bir bulgu degil. Gogus ucumun rengi koyulmayi gectim daha bile acildi:) kendi tenimle neredeyse ayni ton oldj:)

2 oğlumda da sağda hissettim. Ilk hareketleri bile çok net sağ tarafımda hissettim. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…