Anladim.evet ilk hamileliyim benimde 3 yilima girmisdim cok sukur Allahim sonunda verdi.evet bende duydum ama simdi sagda bebeyi olanlar yazarsa dahada dogru anlariz bakalim anneler yazacaklarmi yazdigin icin tesekkurlerSağ erkek sol kiz derler genelde ama bence o bazen tek yumurta ligi çalışan sağ olmasına rağmen kiz olur ama benim erkek ve ilk hamileliğin ise ben meme ucum erken kararmisti ordan aldim hep erkek diyodum doktor da erkek dedi
Seninde bebeyini korusun aminRabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
Allah bagislasin canim eminsin diymi sag yumurtayla dollenme oldugunaBenimki sagdaymis sagima yerlesmis canım kız benimki
Benim iki oğlum var ikisine sağda idi.allah gönlündekini versin sağlıklı hayırlı evlat olsun.bide anneler der hep erkek çocuk çabuk canlanır diye benimkiler göz atmasi gibi sağ tarafımda atmalar oluyordu. ..Selam.cok sukur bende hamileyim Allah isdeyen herkese nasip etsin bebeyi olanlarida sag salim etsin amin.simdi soruma geceyim guzel anneler hamile kaldiginizi bildiyiniz ay nereden yumurtladigiizi biliyormuydunuz.bebeyinin sag tarafda emin oldugunu bilenler yardimci ola bilirlermi ciniyyet ne oldu lutfen cevaplandirirsaniz sevinirim.merak ediyorum boyle seyler arastiriyorum benimde bebeyim sagda oyuzden.mesajlarinizi bekliyorum
Benimde sağdaydı oğlum olacak hatta ilk hareketleri vs hep sağda hissettim büyüyüp yer değiştirene kadar[/QUOTE
Anladim cok guzel Allah bagislasin cevabin icin cook sagil
Anladim cok guzel Allah bagislasin cevabin icin cook sagilBenimde sağdaydı oğlum olacak hatta ilk hareketleri vs hep sağda hissettim büyüyüp yer değiştirene kadar
Allah bagislasin cok heyecanliyim bakalim benimki ne olacak.cevabin icin cok tesekkurlerBenim iki oğlum var ikisine sağda idi.allah gönlündekini versin sağlıklı hayırlı evlat olsun.bide anneler der hep erkek çocuk çabuk canlanır diye benimkiler göz atmasi gibi sağ tarafımda atmalar oluyordu. ..
Bu da bir bulgu degil. Gogus ucumun rengi koyulmayi gectim daha bile acildi:) kendi tenimle neredeyse ayni ton oldj:)Sağ erkek sol kiz derler genelde ama bence o bazen tek yumurta ligi çalışan sağ olmasına rağmen kiz olur ama benim erkek ve ilk hamileliğin ise ben meme ucum erken kararmisti ordan aldim hep erkek diyodum doktor da erkek dedi
Allah bagislasin tesekkur ederim cavabin icin❤Benimde hep sağdaydı erkek :)
Cümlemizinkini inş Allah gönlündekini hakkında hayırlı etsinAllah bagislasin tesekkur ederim cavabin icin❤
AminCümlemizinkini inş Allah gönlündekini hakkında hayırlı etsin
Sagol canim cevabin icin senin bebislerde sag salim buyusun2 oğlumda da sağda hissettim. Ilk hareketleri bile çok net sağ tarafımda hissettim. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?