• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiimizle 5 haftamz

• Konu Sahibi Konu Sahibi sıla18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sıla18

Ziyaretçi
kızlar doktora gittik bebişimiz iyi 5 hafta 3 günlük bu kez çok şükürler olsun dış gebelik değil kese rahimde görüldü şimdi bebişimizin kalp atışına geldi sıra onun için 2 hafta sonra gidecegiz Allahım bütün isteyenlere versin inşallah inanın hep sizin için dua ediyorum tüm isteyenler için
çıtır-pıtır lütfen strese girme hep umutlu ol kalbini ferah tut canım inan o geleceği zamanı çok iyi biliyor

ben bir sene boyunca çok çektim önce sağlıksız bir bebek olduğunu söylediler sonra dış gebelik ama şimdi iyiyiz çok şükür inşallah hep iyi olacak

şükürler olsun canım hadi bakalım inşallah Allahın izniyle onuda duyarsın bende 6 haftalıkken gittiğimde karnımdan duyulmadı alttan ultrasonla dinledi.Bittiğim an bu an işte dediğin dakikalar onlar.Bir de telefona çektim ben dinleyip dinleyip duruyorum.:teytey:

canım üzülmüyorum merak etme ...napalım,belki bu ay diyerek teselli ediyorum kendimi.hem bu sıra çookk hamiş haberi aldım onlarla mutlu oluyorum:)
senin içinde ayrı seviniyorum tabi.allah kucağına almayı nasip etsin bol sağlıkla , berketle gelsin bebeğin inş canım.

Back
X