- 9 Şubat 2023
- 19
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi prensessanesi27
Merhaba deneyimli anneler ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapan varmi ikiz gebelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkarım ki şimdi sizi de linclerler şimdi sırası mi diyeMerhaba deneyimli anneler ultrason resmine göre cinsiyet tahmini yapan varmi ikiz gebelikEki Görüntüle 3204740 Eki Görüntüle 3204741
Lincleyecekler yazmasınKorkarım ki şimdi sizi de linclerler şimdi sırası mi diye
Ben de gebeyim 12 haftalık ve iki gündür midem sanki bomboş ne yesem ne içsem sanki hiç bir şey yememiş gibi birde elim ayağım titriyor basım dönüyor bunu sordum neden olabilir diye biri düşünmeden yazmış yok deprem bölgesinde değilsen ye saclama bilmem ne ya ben dün akşam bebeğime ordugum yelekleri hırkaları aldığım kiyafetleri oraya gönderdim bu sabah sırf o bebekler orda enkezdan çıkıyor giysinker diye eşimde dedi gönderme istersen bı hayalle aldın yok dedim bizim bebegimiz yazın doğacak şimdi yeri sıcak alırız yine kadın kalkmış bana duyar kasıyor sinirden deli olucam yaLincleyecekler yazmasın![]()
Kan şekerinle alakalı olabilir belki geçmiş olsun canım. Kimsenin boş duyarını da takma. Sağlığın ve bebeğin ile ilgili bir durumu danışmışsın linçlenecek bir şey göremiyorum. Bizim insanımız her konuda duyarlıdır. Acınızı nasıl yaşamanız gerektiğini bile size öğretecek kadar duyarlı ve haddini bilen. Sizin buraya girip yazmanızı eleştirenler nedense kendini ben neden buraya girip okuyorum peki diye eleştirmez.Ben de gebeyim 12 haftalık ve iki gündür midem sanki bomboş ne yesem ne içsem sanki hiç bir şey yememiş gibi birde elim ayağım titriyor basım dönüyor bunu sordum neden olabilir diye biri düşünmeden yazmış yok deprem bölgesinde değilsen ye saclama bilmem ne ya ben dün akşam bebeğime ordugum yelekleri hırkaları aldığım kiyafetleri oraya gönderdim bu sabah sırf o bebekler orda enkezdan çıkıyor giysinker diye eşimde dedi gönderme istersen bı hayalle aldın yok dedim bizim bebegimiz yazın doğacak şimdi yeri sıcak alırız yine kadın kalkmış bana duyar kasıyor sinirden deli olucam ya
İlk yapılan kan tahlillernde şekerim yüksek çıkmıştı zaten hemoglobin için yine kan verdim onun sonucu normaldi bu defa gttigimde soracağım doktora çok kötü oluyorumKan şekerinle alakalı olabilir belki geçmiş olsun canım. Kimsenin boş duyarını da takma. Sağlığın ve bebeğin ile ilgili bir durumu danışmışsın linçlenecek bir şey göremiyorum. Bizim insanımız her konuda duyarlıdır. Acınızı nasıl yaşamanız gerektiğini bile size öğretecek kadar duyarlı ve haddini bilen. Sizin buraya girip yazmanızı eleştirenler nedense kendini ben neden buraya girip okuyorum peki diye eleştirmez.
Teşekkür ederim baktiracagimYüksek tansiyon olabilir siz bir tansiyon baktığın ilk gebeliğimde benim öyleydi yüksek tansiyon çıktı Bilmiyorum yinede
Geçmiş olsun sen ve bebeğin sağlıkla kavuşun birbirinize inşallahİlk yapılan kan tahlillernde şekerim yüksek çıkmıştı zaten hemoglobin için yine kan verdim onun sonucu normaldi bu defa gttigimde soracağım doktora çok kötü oluyorum
Çok teşekkür ederim amin inşallahGeçmiş olsun sen ve bebeğin sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah
Düşük tansiyon ve şeker olabilir günlük ölçturun benim sürekli düşüyor duYüksek tansiyon olabilir siz bir tansiyon baktığın ilk gebeliğimde benim öyleydi yüksek tansiyon çıktı Bilmiyorum yinede
Aralarında beş gün varmış bebeklerin öteki arkadan geliyor hayırlısı ne ise o olsun bakalımBiri öyle yani, diğeri çıkmamış net![]()