bebiş görünmüyor ve kanamam var :(((((

benim de sat a göre iki hafta gerideydi bebişim. hala da geride. adetlerim düzensiz ondan dedi doktorum. yumurtlamam geç olmuş ve tabii döllenme de. 6. haftada biz de göremedik bebişi sadece kese görünmüştü ama şu an hamileliğim gayet sağlıklı devam ediyor. kanamam da oldu bi ara 2-3 gün falan lekelenme tarzında önce pembemsi başlamıştı, sonra kırmızıyaa döndü ve ben çok korktum ama 3 gün sonra falan bitti. tabi benim kanamam daha sonraki haftalarda olmuştu. 8. haftada falan. bi de kanama olunca hemen randevu aldım doktoruma göründüm. ultrasondan kalp atışlarını görünce rahatladık. inşallah siz de görürsünüz kalp atışlarını biran önce.

banada dr adetin düzensizse olabilir dedi içimi biraz rahatlattı.bebeği gördük inanamadım önce.ama kalp atışlarını duyamıyorum dedi 10 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı olur inş..sen bana umut oldun umarım bende görürüm kalp atışlarını arkadaşım...

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar...hepinizden Allah razı olsun.. Rabbim herkese hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inş..

ya kızlar ben 6+6 dayım şu an ,5+6 iken vajinal ultrasonda kalp atışını gördük.
yarın kontrolüm var,tam 7 haftalık oluyor.sizce kalp atışı duyulur mu?
hiç kanamam olmadı.
artık bi tehlikem yoktur dimi?
tecrübeli arkadaşlar bi yorum yazabilir mi lütfen..

ya kızlar ben 6+6 dayım şu an ,5+6 iken vajinal ultrasonda kalp atışını gördük.
yarın kontrolüm var,tam 7 haftalık oluyor.sizce kalp atışı duyulur mu?
hiç kanamam olmadı.
artık bi tehlikem yoktur dimi?
tecrübeli arkadaşlar bi yorum yazabilir mi lütfen..

ben 5. haftada sadece keseyi gördüm, 7. haftada normal ultrasonla bebeğimi gördüm, kalp atışını gördüm ve dinledim. Sen de dinlersin inşallah. Tehlike konusuna gelince unutma ki hamilelik boyunca dikkat etmeliyiz hele 3 ay daha da çok. Ama dr bize ilk gittiğimizde herşey çok iyi olduğu halde ilişkiye girmeyin demişti. Bu sefer gittiğimizde kalp atışlarını duyduğumuza göre artık haftada bir ilişki olabilir dedi. Demekki kalp atışlarını duyunca risk biraz azalıyormuş.

Merhaba,

Benimde dün kahverengi kanamam oldu. Bu gün doktoruma gittim ve durumu anlattım. 5.5 haftalık bebeğime dopler yapalım dedi. Kalp atışlarına bakalım, bi görelim dedi. Ama doplerde bebeği göremedik malesef. Kalp atışı da yoktu. :2: Kan pıhtılaşmasına bakıldı onu da göremedi. O kadar üzüldüm ki. Ağladım ağlayacağım doktorun yanında. Doktor hatun bana "bir hafta sonra asıl kesin netleşir üzülmeyin" dedi. E kesin olmama ihtimali var idiyse beni niye ultrasona gönderdiniz? diyesim geldi sustum.

Eğer görülmeme ihtimalini bildiği halde beni 85 TL için dopler yapmaya gönderip, bu şekilde üzdüyse, Allah'a havale ediyorum ben bu doktoru. O an ki hissettiğim duyguları kelimelerle ifade edemem. Eşime de telefon açtım, o da çok üzüldü garibim. :5:

Bu gün kanamam kesildi. Eğer kesenin içinde gerçekten bebeğim yoksa, bu çok üzücü. :43: Bir hafta beklemek zorundayım ben de.

İnşaAllah burdaki güzel haberlerini aldığım kişilerle aynı olur benim ve bizim hamileliğimiz de.

Merhaba,

Benimde dün kahverengi kanamam oldu. Bu gün doktoruma gittim ve durumu anlattım. 5.5 haftalık bebeğime dopler yapalım dedi. Kalp atışlarına bakalım, bi görelim dedi. Ama doplerde bebeği göremedik malesef. Kalp atışı da yoktu. :2: Kan pıhtılaşmasına bakıldı onu da göremedi. O kadar üzüldüm ki. Ağladım ağlayacağım doktorun yanında. Doktor hatun bana "bir hafta sonra asıl kesin netleşir üzülmeyin" dedi. E kesin olmama ihtimali var idiyse beni niye ultrasona gönderdiniz? diyesim geldi sustum.

Eğer görülmeme ihtimalini bildiği halde beni 85 TL için dopler yapmaya gönderip, bu şekilde üzdüyse, Allah'a havale ediyorum ben bu doktoru. O an ki hissettiğim duyguları kelimelerle ifade edemem. Eşime de telefon açtım, o da çok üzüldü garibim. :5:

Bu gün kanamam kesildi. Eğer kesenin içinde gerçekten bebeğim yoksa, bu çok üzücü. :43: Bir hafta beklemek zorundayım ben de.

İnşaAllah burdaki güzel haberlerini aldığım kişilerle aynı olur benim ve bizim hamileliğimiz de.

5.5 haftalık bebegın kalp atışı duyulmaz bebek görülmez sadeec kese görünür bu nasıl doktor benimda 6 haftada kanamam oldu öncesinde kahve rengi akıntı doktor ıstırahat verdi ıstırahat et fazla yorma kendini7-8 haftadan sonra duyarsın inşallah kalp atışlarını

inşaAllah sağolun.

Dün gittim HCG testi yaptırdım değerler normal çıktı. Sonra farkettim ki bizim doktorlarımız gereksiz yere bizlerin duygularıyla oynuyorlar aslında. Hadi diyelim, bebek kesenin içinde yok. Bunun benim bedenime bir zararı yok ki. İlla erkenden bunu öğrenmeye uğraşmanın ve belirsizlikler içinde hamileliğin başlangıcında, daha yeni anne olmanın sevincini içimize bile sindiremeden, endişelere boğuyorlar bizi.

Aslında en doğrusu 10 haftaya kadar, tahlil falan yaptırmamak. Yoksa veya bebeğimiz ölecekse takdiri ilahi napacağız kabullenmekten başka. E aslında öyle abartılacak bişey yoksa da sanki olmuşcasına bu kadar çile çekmek, üzülmek niye değil mi ama...

[

benımde 3 aylık baslayan kanamm 5.5 aylıkken bıttı progetaıdoguma kadar -kullandım benden cok kan pırtısıda dusuyodu oglumu yatarak dunyaya getrdm inş sag salım gucana alırsn bebısını

Back
X