Doğuma Hazırlık Bebiş için hazırlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

flora_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
135
14
38
Arkadaşlar bebeğim yarın 6 aylık olacak ve ben hiçbirşey almadım. Siz ne zaman alışverişe başladınız? Diğer önemliside doğum çantası. Içine koyacaklarımın listesini yaptım. Genellikle anneler 7. Aydan söz ediyor. Ama ben 7. Aydan sonra doğum yapma oranı olduğu için şimdiden hazırlamayı düşünüyorum? Siz neler düşünüyorsunuz? Ve son olarak park yatak mı yoksa mobilya beşik mi? Kararsız kaldım ikisi arasında.

Arkadaşlar bebeğim yarın 6 aylık olacak ve ben hiçbirşey almadım. Siz ne zaman alışverişe başladınız? Diğer önemliside doğum çantası. Içine koyacaklarımın listesini yaptım. Genellikle anneler 7. Aydan söz ediyor. Ama ben 7. Aydan sonra doğum yapma oranı olduğu için şimdiden hazırlamayı düşünüyorum? Siz neler düşünüyorsunuz? Ve son olarak park yatak mı yoksa mobilya beşik mi? Kararsız kaldım ikisi arasında.

doğuma 3 hafta kala, 2 günde bütün gerekli şeyleri almıştım :16: 1 gün elbiseler, 1 gün de araçlar. hepsi bu :16:hiç telaşlanmayın :16:

doğum çantamı 37. haftada yaptım, 38. haftada doğuma gittim :9: bebeğin giyeceği 2 takım kıyafet, 2 takım anne geceliği, banyo eşyaları ve 1 takım dış kıyafeti yeterli :51: geri kalan herşey eve gidince lazım oluyor çünkü:34:

Benim ikiz ve riskli bir hamilelik olduğunda ben 6. ayda yani 24. haftada hastane çantamı ve bebeklerim için ihtiyaçlarını hazırladım. Erken değil hem rahat rahat hazırlama, alma, seçme süresi oluveriyor.
Park yatak mı mobilya mı derse kesinlikle mobilya derim, ama malesef ben kendim mobilya alamadım. yatak odamız küçük ve yakında ev değiştireceğimizden park beşik aldık ikisi sığmayana kadar yatacaklar sonra diğer beşiğimizide kurup yeni evimizde ayrı oda yapacağız.
Nasıl beşik olacağına evinizin şekli karar veriyor malesef.

Back
X