Bebiş için İstanbul Ümraniyede Kadın Doğum Doktoru(Akşamları gidebileceğim)

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
211
373
İstanbul
Merhaba Kızlar,
Benim daha önceden iki düşüğüm var. Bebeğimiz olsun diye atlas hastanesine gittim. Tahliller yapıldı bi problem yok dendi. Bende ovulasyon testi kullanıyorum artık yine olmuyo. bebek konusunda yardımcı olucak akşam iş çıkışı muayene olabileceğim bi hastane yada doktor tavsiyeniz varmı? Erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama memmun kalan varmı?

ümraniye devlet hastanesine git derimmm.....internetten akşam polikinliği için randevu alınıorrrrrr.....akşamları çok sakin oluo tahlilde yapılıooooo....ama çocuk olmamasına engel bişi varmı die ilk hormon testi yapılıo die biliorum onun içinde adetin 3 günü gidildiğini biliorum

ümraniye devlet hastanesine git derimmm.....internetten akşam polikinliği için randevu alınıorrrrrr.....akşamları çok sakin oluo tahlilde yapılıooooo....ama çocuk olmamasına engel bişi varmı die ilk hormon testi yapılıo die biliorum onun içinde adetin 3 günü gidildiğini biliorum

Teşekkürler canım. Bende aslında devlet hastanesinin kadın doğumunu çok seviyorum ama her zaman aynı doktoru bulamam diye tereddüt ediyorum hep. :26:

Çakmak Erdem Hastanesini tavsiye ederim. Gayet iyi bir hastane, hatta aşılama yöntemi ile hamile kalan bir bayanla tanışmıştım, Çakmak Erdem Hastanesi doktorlarından bir bayanla adı Serpil hanımmıydı emin değilim çok ilgili iyi bir bayan demişti. Arayıp sorabilirsin, ben Ayşe Katrancı da muayene oluyordum. O da iyi bir kadın doğumcuydu.

Çakmak Erdem Hastanesini tavsiye ederim. Gayet iyi bir hastane, hatta aşılama yöntemi ile hamile kalan bir bayanla tanışmıştım, Çakmak Erdem Hastanesi doktorlarından bir bayanla adı Serpil hanımmıydı emin değilim çok ilgili iyi bir bayan demişti. Arayıp sorabilirsin, ben Ayşe Katrancı da muayene oluyordum. O da iyi bir kadın doğumcuydu.

Çok teşkkürler canım. Erdem hastanesi ve devlet hastanesi arasında kararsız kaldım. Ama atlasa kesinlikle gitmiycem bir daha buna eminim.

ÇAMLCA HOSPITALIUM da Dr.Mehmet Bey akşamları nöbetçi oluyor haftanın belli günleri(cuma) gece uzman doktor bulman çok zor fırsatı değerlendir derim.

çok sağol canım. Arayıp bilgi alıyorum:26:

Merhaba ben 3 haftalık hamileyim ve bir haftadır kanamam var ümraniye devlet hastanesine gittm hiç ilgilenmediler düşük riski var 2 gün sonra gel bebek yaşıyorsa gerekli dosya açalım kan ver işlemleri yapalım dediler.Bende çalışıyorum akşamları iş çıkışı gidebileceğim bir doktor arıyorum ümraniyede, yardımcı olursanız sevinirim.

estia bence umraniye hospitalium (yeni yapılan bina ) arayıp randevu al.erdem hastanesi de olur.devlet hastanesındekı yaklasıma takılma.mehmet bey i sor.genelde kanama olunca pek bırsey yapamıyorlar.ama bir ialç var dusugu onleyen onu verıp dinlen dıyorlar.beklıyorsun yani ben boyle 3 ay gecırdım kanama dınlenme ve ılac ile .ama Allah a sukur oglum suan 4 yasında:8:

Back
X