- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
Bu konuda bilgim yok belki normal doğumda seni zorlar. Doğumda var gorunuyor. Azamana kadar belki ve bizim nirmalmkulo alır. Doktorundan ve ultrason ölçümleri farklılık göstere de bilir.32+6 haftalik hamileyim 32+4 te gittigimde doktora kilosuna 2460 dedi biraz iri olacak dedi bende cok zayif biri degilim balik etliyim ama serklaj (rahim dikisi)oldugum icin hep evdeyim hareketlerim kisitli bebek dogunca cik mu kilolu doga sizce cok kiloda bebek sagligi acisindan iyi degil.derler yawruma uzuluyorum benim yuzumden cok.kilo almasim diye
Sezaryan olacak benimBu konuda bilgim yok belki normal doğumda seni zorlar. Doğumda var gorunuyor. Azamana kadar belki ve bizim nirmalmkulo alır. Doktorundan ve ultrason ölçümleri farklılık göstere de bilir.
Annelrimize göre bir tosuncigumuz oldu masallah derler.kilo konusunda kötü yorum yapanı az bulursun.
Gebelik şekerim yoksa sorun olmaz. Ne kilolu bebekler gordum yürümeye başlamasıyla kilolarını veren. Yeterli hazır gıdalarla besleme.Sezaryan olacak benim
Seker yuklemesinde 130 cikmisti.kadin dogumcu iyi dedi endokrin doktoru dikkat et demisti.hamilelik kaynakli sevdillerimi bazen yedim nefsimi tutamayip sezeryan benim zaten zorunlu onceden kesim var miyom ameliyatŞekerle ilgili bir problemin yoksa bebeğin kilosunun çok olması sorun değil. Şeker yükleme yaptırmış mıydın?
Bazı doktorlar 3buçuk kilo üzerine normal doğum yaptırmak istemiyor o yüzden zorunlu sezeryan olabilir sadece.
Seker yuklemesinde 130 cikmisti.kadin dogumcu iyi dedi endokrin doktoru dikkat et demisti.hamilelik kaynakli sevdillerimi bazen yedim nefsimi tutamayip sezeryan benim zaten zorunlu onceden kesim var miyom ameliyat
Evet özelUltrason kilosuna hic takılmayın yanılma payı çok oluyor son bebeğim dediklerinden 500 gr eksik doğdu
Konu sahibi özele mi gidiyorsunuz
Kilosundan dolayi kesnlestimi sezeryan olacagiSezaryan olacak benim
Normalde boyunuz kilonuz kaç bilmiyorum ama eğer siz iri yapılı uzun boylu iseniz bebeğinizin de iri olması normal benim yeğenim 4.375 gr doğdu boyu 54 normalden iri bi bebekti ama annesi de 170 boyunda . Eğer beslenmesine dikkat etmezseniz yani aç kalırsa sarılık riski var onun dışında çok çok aşırı kilolu olmadığı sürece ve farklı bi rahatsızlıgi yoksa sorun değil kafaniza takmayın bi komşumuz vardı 5 kilo doğurdu çocuk çok sağlıklı annesi ise kısacık bi kadın . Yani Allah dert vermesin hastalık kiloya bakmaz32+6 haftalik hamileyim 32+4 te gittigimde doktora kilosuna 2460 dedi biraz iri olacak dedi bende cok zayif biri degilim balik etliyim ama serklaj (rahim dikisi)oldugum icin hep evdeyim hareketlerim kisitli bebek dogunca cik mu kilolu doga sizce cok kiloda bebek sagligi acisindan iyi degil.derler yawruma uzuluyorum benim yuzumden cok.kilo almasim diye.sezeryan dogum yapacagim.
Boyum 170 benimde kemik yapim iri saglikli olsun istiyorum bazi seyler korktugu icin biraz kiloyu sorun ettimNormalde boyunuz kilonuz kaç bilmiyorum ama eğer siz iri yapılı uzun boylu iseniz bebeğinizin de iri olması normal benim yeğenim 4.375 gr doğdu boyu 54 normalden iri bi bebekti ama annesi de 170 boyunda . Eğer beslenmesine dikkat etmezseniz yani aç kalırsa sarılık riski var onun dışında çok çok aşırı kilolu olmadığı sürece ve farklı bi rahatsızlıgi yoksa sorun değil kafaniza takmayın bi komşumuz vardı 5 kilo doğurdu çocuk çok sağlıklı annesi ise kısacık bi kadın . Yani Allah dert vermesin hastalık kiloya bakmaz
Benim kilodan dolayi degil canim gecen yil miyom ameliyati oldum kesi var diyeKilosundan dolayi kesnlestimi sezeryan olacagi
Hamilelerin en büyük sorunu her şeyi kafaya takmak bence çok okuyup araştırmayın akışa bırakınBoyum 170 benimde kemik yapim iri saglikli olsun istiyorum bazi seyler korktugu icin biraz kiloyu sorun ettim
Dogru soyluyorsunuzHamilelerin en büyük sorunu her şeyi kafaya takmak bence çok okuyup araştırmayın akışa bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?