Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr benim adetime 3 gün var .. bat geçsin öyle test yaptırıcam ama bi yandan da idrar testinde belli olur mu diye düşünmeden de edemiyorum , çokkk heyecanlıyım çünküü
ayy ciddi misinn yapsam mı ki eşim de bugun bana idrar testi alalım mı dedi , ben ya çıkmazsa diyip gidip almadım, alırsam sonucu buraya yazıcam canlarYaaa ben bile heyecanlandım gidip bi idrar testi yapsanıza sanki silikte olsa biseyler cikicak gibi hissettim hemen sonucu buraya yazın![]()
ayy ciddi misinn yapsam mı ki eşim de bugun bana idrar testi alalım mı dedi , ben ya çıkmazsa diyip gidip almadım, alırsam sonucu buraya yazıcam canlar![]()
canım sonuç belli oldu mu merak etiimmmKızlarrrr adetim 3 gün geçti test yaptım silik çıktı kan verdim hastaneye 40 dk çıkar dedi sabırsızlıkla bekliyoruzzz
tamam canım bak içine de doğmuş sonucu buraya yazarım yineYa çıkmazsa bile 3 gün sonra kan testi yapacaksınız ama ya çıkarsa silik bile.olsaaaa ki erken günlerde yapıp çıkaranlar oluyo belli mi olur![]()
tamam canım bak içine de doğmuş sonucu buraya yazarım yine![]()
Sonucun ne oldu merak ettim canımKızlarrrr adetim 3 gün geçti test yaptım silik çıktı kan verdim hastaneye 40 dk çıkar dedi sabırsızlıkla bekliyoruzzz
Cooook teşekkür ederim guzel anne :)Hayırlı olsuuuuun benimde çok silik çıkmıştı şimdi 2 ay kaldı doguma :))
Evettttt canım bebeğim içimdeymiş coook heycanlıyımmm ne güzel bi duygu ya :))))Yaaa ben bile heyecanlandım gidip bi idrar testi yapsanıza sanki silikte olsa biseyler cikicak gibi hissettim hemen sonucu buraya yazın![]()