Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Hayırlı olsun hamilesin inşallah. Bende adete 5 gün kala yaptım silikti. Şimdi 1.5 yaşında kizim. Allaah sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin

kızlarr benim adetime 3 gün var .. bat geçsin öyle test yaptırıcam ama bi yandan da idrar testinde belli olur mu diye düşünmeden de edemiyorum , çokkk heyecanlıyım çünküü

kızlarr benim adetime 3 gün var .. bat geçsin öyle test yaptırıcam ama bi yandan da idrar testinde belli olur mu diye düşünmeden de edemiyorum , çokkk heyecanlıyım çünküü

Yaaa ben bile heyecanlandım gidip bi idrar testi yapsanıza sanki silikte olsa biseyler cikicak gibi hissettim hemen sonucu buraya yazın :KK72:

Yaaa ben bile heyecanlandım gidip bi idrar testi yapsanıza sanki silikte olsa biseyler cikicak gibi hissettim hemen sonucu buraya yazın :KK72:
ayy ciddi misinn yapsam mı ki eşim de bugun bana idrar testi alalım mı dedi , ben ya çıkmazsa diyip gidip almadım, alırsam sonucu buraya yazıcam canlar :KK48:

ayy ciddi misinn yapsam mı ki eşim de bugun bana idrar testi alalım mı dedi , ben ya çıkmazsa diyip gidip almadım, alırsam sonucu buraya yazıcam canlar :KK48:

Ya çıkmazsa bile 3 gün sonra kan testi yapacaksınız ama ya çıkarsa silik bile.olsaaaa ki erken günlerde yapıp çıkaranlar oluyo belli mi olur :KK54:

Back
X