Kızlar 3 yildir evliyim 1. Yildan sonra bebek yapmaya karar verdik adetim düzensizdi bi sürü pcom vardi tedaviye basladim 6 ay ilaclar ictim tek yumurtam bile olusmadi yumurta tembelliğim vardi doktor tüp bebek yada asilama dedi ben maddi manevi hazir değildim tedaviye ara verdim cok üstüne düştüm bu konunun her ay yumurtlama günü hesapladim bi ümit diyerek 2.yilimiza girdik hala bebek yok is degistirdim cok yogun cqlistim bebegi aklimdan cikardim istemiyorum dedim esİmle spor salonuna yazildik kilo verdim bi kac ay önce dogum yapmis bi arkadasimdan tavsiye aldim bana zemzem suyu bulmami ve gerek arapça gerek türkçe gönülden dua etmemi istek duasi okumami ve üc yudumda kibleye dönüp zemzemi icmemi söyledi gece boyu aglayarak dua ettim söyledigini yaptim yine adet olmamistim tam anlamiyla 2 gun bi kac damla gelmisti yinede yumurtlama günümü hesapladim esimle ilişkiye girdik tam biay sonra hamile kaldim rabbim nasip eti kendiside böyle hamile kalmisti simdi 3,5 aylik hamileyim şükürsizlerdede paylasmak istedim insallah yaparsiniz ve ise yararr iyi gecelr...