BEBİŞ SONUNDA GELİYO

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
239
59
298
31
10 HAFTALIK HAMILEYIM SUANDA COK SUKUR COK ZOR SEYLER YASADIM AMA RABBIM SONUNDA DUALARIMI KABUL ETTI VE SUANDA COK FARKLI RUYALAR GORUYOM BUGUN RUYAMDA BEBEGIME ULTRASONDA BAKIYORUM DOKTOR ERKK OLDUGUNU SOYLUO PİPİSİNİ GÖSTERIYO SONRA RENKLI ULTRASONDA ARKADAN BEBEGIMI GORUYORUM SIPSIYAH SAÇLARİ VARMİŞ DİE ALLAH HAYIRLISINI ETSN INSALLLAH YORUMLARINIZI BEKLIYORUM :anneadayı:

Hayirli uğurlu olsun insallah saglikla kucagina da alirsin umarim
Tedaviyle mi kaldin nasil oldu
SOYLE SOYLIM TEDAVIYE BASLICAKTIM İLAÇ TEDAVİSİNE DOKTORA GİTMEME Bİ HAFTA VARDI EŞİM TEST ALMİŞTİ YAPTİM UMİTSİZ Bİ ŞEKİLDE ÇİFT CİZGİYİ GÖRDUM YANI TEDAVIYE BASLAMADAN HAMİLE KALMİSİM COK SUKUR :dua:

Ne güzel cok sevindim adınıza Rabbim sağsalim kucgnıza almayı nasip etsin insaAllah,Rabbim bu güzel mucizenin sevincini bizede yasatsın bu sene inşaAllah. Yeni katıldm aranıza 9 aylık evliyim

Canim bende te
10 HAFTALIK HAMILEYIM SUANDA COK SUKUR COK ZOR SEYLER YASADIM AMA RABBIM SONUNDA DUALARIMI KABUL ETTI VE SUANDA COK FARKLI RUYALAR GORUYOM BUGUN RUYAMDA BEBEGIME ULTRASONDA BAKIYORUM DOKTOR ERKK OLDUGUNU SOYLUO PİPİSİNİ GÖSTERIYO SONRA RENKLI ULTRASONDA ARKADAN BEBEGIMI GORUYORUM SIPSIYAH SAÇLARİ VARMİŞ DİE ALLAH HAYIRLISINI ETSN INSALLLAH YORUMLARINIZI BEKLIYORUM :anneadayı:[/QU

[QUOTE="Karamel_pamuk, post: 49561541, canim allah bagislasin gözün aydin bende tedavi görüyorum suan adet gününü bekliyorum bana bir umut olsun diye belietilerin oldumu yazarmisin canım lütfen ?

[QUOTE="Karamel_pamuk, post: 49561541, canim allah bagislasin gözün aydin bende tedavi görüyorum suan adet gününü bekliyorum bana bir umut olsun diye belietilerin oldumu yazarmisin canım lütfen ?
belirtilerin oldumu derken yanı soyle soylım adet olucakmısın gıbı gogus agrım karsık agrılarım belım cok agrıyodu acıkcası helekı goguslerıme gercektn dokunamıyodum sankı adet olcakmısım gibiydim ama daha fazla agisi oluodu :) rabbm en kısa zamnda nasip etsn ınsalllah

hayırlı ugurlu olsun saglıkla dogsun ve allah analı babalı buyutsun inşallah,

bizede dua et ne olur

hayırlı ugurlu olsun saglıkla dogsun ve allah analı babalı buyutsun inşallah,

bizede dua et ne olur
cok saolun tşşkurler rabbım olmayanların en kısa surede bu haberı almayı nasip etsın ınsalllah bence kımse umıtszlıge dusmesın umitini kaybetmesın ınanın benm yasadıgım seylerden snra bu bebıs bı mucıze

Back
X