bebiş yapmaya karar verdik ama

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
arkadaslar esımle uzun bır suredır korunmuyoruz ama bebek sahıbı olalım gıbı de bır dusuncemız olmadı hanı olursada olur dedık korunmadık ama hamılede kalmadım ....kadın dogum uzmanına gıttım test yaptırdım degerlerımın normal oldugunu soledı ..esım ıcınde doktor aynı seyı soyledı...adet gunumden 13 gun sayarak mı hamıle kalabılecegım gunlerı hesaplayabılırım.....ya olmazsaaaa:(:(:(

arkadaslar esımle uzun bır suredır korunmuyoruz ama bebek sahıbı olalım gıbı de bır dusuncemız olmadı hanı olursada olur dedık korunmadık ama hamılede kalmadım ....kadın dogum uzmanına gıttım test yaptırdım degerlerımın normal oldugunu soledı ..esım ıcınde doktor aynı seyı soyledı...adet gunumden 13 gun sayarak mı hamıle kalabılecegım gunlerı hesaplayabılırım.....ya olmazsaaaa:(:(:(

boş ver güzelim ya en güzeli hesaplamamak strese giriyosun yoksa daha kötü oluyo, burda herkesinde hesap yaparak çocuğu olmadı zaten çoğunun serbest bıraktığı zaman oldu, yani strese girmrmrn için diyorum bu günlere takılma

Canım benim bebeği planlarken daha yolun başında dr.a gitmeniz çok yerinde olmuş..sanırım eşin ve senden tahlil istendi..Hormon ya da sperm tahlilleri..muayene vs..Böylelikle bilinçli hareket etmişsiniz..Şimdi şöyle eşinde ve sen de bi problem yokmuş..Normalde gebeliği planladıktan sonra 1 yıl korunmasız ilşki yaşadığınız halde bebek olmuyorsa o zaman tekrar dr.a gitmekte fayda var.Ancak sanırım siz yeni girişmişsiniz bebek işine o nedenle-yaşınızı bilmiyorum ama-en az 6 ay en çok 1 sene denemeye devam edin. Hamileliğin her ay için %25 olasılığı vardır..Yumurtlama zamanlarını tayin etmeye gelince..Öncelikle düzenli adet oluyormusun oluyorsan ..adet gününden itibaren genelde10.12.14.16 ..günler kişiye göre değişir tabi..Yumurtlama günleridir..Bu günler içerisinde gün aşırı ilişki tavsiye edilir..Bir de iki adet ortasına denk gelen bu günlerde vücut kimi sinyallerini verir..vajinal akıntının yoğunlaşması..kasık vs..gibi ağrılar..baza vücut ısısının değişmesi..Eğerki bunları da hissedebiliyorsan..hissedeceksin diye bi kaide yok..muhtemel yumurtlama günlerindir..Ancak kimi insanlar denedikleri aydan itibaren hamile kalabilirken kimileri için zaman alabilir...İyi geceler..

merhaba arkadaslar ben yeni katildim bende 1.5 yildir bebek bekliyorum doktora gittim hormon bozuklugu dedi benim PRL hormonum dusuk cikti esimde bir problem yok baska bir problemimde yok simdi dostinex ve pirimolut-n kullaniyorum bunlari kullanirken hamile kalan arkadas varmi yada ayni sorunla karsilasan, simdi sabirla bekliyorum hepimiz icin hayirlisi olsun kafamçokkarıştı

MERHABA arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bende bebiş istiyorum, daha olmadı, kısmeti ile gelir inşallah, spor yapıyorum,spor engelmidir sizce,bide ankarada hamile kalmamı sağlayacak doktor arıyorum tavsiyeleriniz varmı

Merhaba ..bende aranıza yenı katıldım ..bızde esimle 4 aydır denıyoruz..daha olmadı..ıns..en kısa surede gelır bebişlerimiz..kecıboynuzu kuru nu deneyın cok faydalıymıs...

ben de yeni katıldım sizlere.biz de artık bebek düşünmeye başladık.bu 2.ayımız olacak ve ben şimdiden strese girdim bile.

2 aydır deniyoruz.doktora gitmedim, folik asit kullanmaya başladım.ovulasyon testi de aldım ama olmadı :) sanırım acele ediyorum ve kafaya takıyorum hasta olunca çok üzüldüm açıkcası baya umutluydum .şimdi folik asidi bıraktım 2. şişeyi içiyordum.günleri de saymayı bırakıcam.
DOKTORA DA GİTMEYE KORKUYORUM.iyi bi doktor arıyorum,yumuşak eli hafif ne diyim hiç gitmedim kötü bi deneyim yaşamak istemem,istanbul avp.yakasında varsa öneriniz bana iyilik yapmış olursunuz.:3:

ben de ilk bu ay çalışmalara başlıcam bakalım.Doktora rutin kontrole gittim ,tahlil,yumurtalık ve rahim ultrasonu ve smear testi istedi,yaptırdım,temiz çıktı,folik asit verdi.Bence en baştan doktora gitmek daha mantıklı çünkü basit bir hormONAL dengesizlik gebeliği engelliyorsa ya da kist varsa,yumurtlamıyorsan ve sen bunların farkında değilsen boşuna aylarca denemiş olcaksın,sonra doktora gittiğinde bunu öğreneceksin,tedavi olacaksın ve herşeye baştan başlayacaksın.zaman kaybı olacak.En basitinden tiroid hormonunda bozukçluk varsa gebe kalamayabilirsin ve eğer belirti yoksa tahlil dışında bunu anlaman mümkün değil.Bence rutin kontrolden geçin derim kızlar.Benim eğer bunlara rağmen olmazsa öncelikle psikolojiktir dye düşünücem,çünkü forumları okuya okuya insan şu gün mü yumurtlucam bugün mü regl olcam idye kafayı sıyırma noktasına gelebiliyo:37: ben o yüzden kasmamaya karar verdim f:1:

kızlar daha cok yenisiniz ya olmazsa düşüncesine kapılmak için pozitif düşünün sonra benbım ıgbı olursunuz :)bende 3 yıl bebek ıstemem derken karsı komsunun tüp bebek yaptırması sonucu ya olmazsa deyıp korunmayı bıraktım evet korktugum basıma geldı 3 yıl olmadı şimdi bukadar basit söylüyorum 3 yıl ama 36 ay ölüm gibi her an umutlu baslayıp hüsran la sonuclandı ıgneler haplar yok olmuyor doktor bey bıze bir sürü sebep cıkardı pko ılerı hareket eksık prolaktın yüksek ......vb :) 3 ay dınlen dedı bana sen böyle gıdersen olacagı varsaada olmaz ne bu karamsarlık bız tedavıye ara verdık hiçbiesey kullanmadım bekleme süresınde kendılıgınden hamiş kaldım saka gibiydi demekkı cok fazla üstüne düşmek iyi olmuyo gelecegı varsada naz yapıyo bu bebişler şimdi 2 yasında oglum var ve ben 2 yıl yıne korunmuyorum ama yıne olmuyor bazı seylere müdahale edemıyoruz arkadaslar Allahın dedıgı oluyor kafanıza takmayın dıcem ama siz biliyoru kafanıza takacaksınız öyleyse llahım hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin isteyen herkese inşaallah

kızlar daha cok yenisiniz ya olmazsa düşüncesine kapılmak için pozitif düşünün sonra benbım ıgbı olursunuz :)bende 3 yıl bebek ıstemem derken karsı komsunun tüp bebek yaptırması sonucu ya olmazsa deyıp korunmayı bıraktım evet korktugum basıma geldı 3 yıl olmadı şimdi bukadar basit söylüyorum 3 yıl ama 36 ay ölüm gibi her an umutlu baslayıp hüsran la sonuclandı ıgneler haplar yok olmuyor doktor bey bıze bir sürü sebep cıkardı pko ılerı hareket eksık prolaktın yüksek ......vb :) 3 ay dınlen dedı bana sen böyle gıdersen olacagı varsaada olmaz ne bu karamsarlık bız tedavıye ara verdık hiçbiesey kullanmadım bekleme süresınde kendılıgınden hamiş kaldım saka gibiydi demekkı cok fazla üstüne düşmek iyi olmuyo gelecegı varsada naz yapıyo bu bebişler şimdi 2 yasında oglum var ve ben 2 yıl yıne korunmuyorum ama yıne olmuyor bazı seylere müdahale edemıyoruz arkadaslar Allahın dedıgı oluyor kafanıza takmayın dıcem ama siz biliyoru kafanıza takacaksınız öyleyse llahım hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin isteyen herkese inşaallah

kesinlikle katılıyorum,kasmamak gerek:61:

bayanlar, ertesi gün hapı veya doğum kontrol hapının ileriki dönemde hamileliği tamamen yok edici zararı varmı? ben 1 kez norlevo adında ertesi gün hapı kullandım, bir daha da korunmadım 2 ay oldu ama korktum zararı olmuşmudur hamileliğim ömür boyu önler diye.. adetimde gecikme yaptı 1 hafta kadar..

Back
X