bebiş

benm daha yenı 1,5 aydır ıstyrmm zeynep ıns en kısa zamanda olurr ne zamandan berı olmuyo

cnm inş. seni fazla bekletmez bebeğin ben 10 yıllık evliyim 9 yıldırda istiyoruz ama olmadı kısmet

ay ıns en kısa zamanda olur tedavı gordun mu neden olmuyorr ben daha 1,5 yıllık evlıyım vajınusmusdum yenı oldu yenelı sımödı bebıs ıstyrmmm cnm

ay ıns en kısa zamanda olur tedavı gordun mu neden olmuyorr ben daha 1,5 yıllık evlıyım vajınusmusdum yenı oldu yenelı sımödı bebıs ıstyrmmm cnm

inş. cnm ben daha önce rahim filmi çektürmiştim sağ tüpüm kapalı çıktı orda ama geçen ay yeniden rahim filmi çektirdim onda iki tüpüm birden açık çıktı 3 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı şimdide doktorum dediki yumurtlamam düşükmüş aslında adetimde düzensizleşti tüp bebekten sonra onun için doktora gitmişten herşeyi sil baştan istedi doktor film tahlil şimdilik adetimi düzene sokacam sonra yumurtlama tedavisi görecem cnm işte böle

ıns en kısa zamanda gusel haberler alırsınn cnm yaa umudunu sakın kesmeee rabbım buyukturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…