Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 37.haftam bitmek üzere doğum pozisyonunda mı bilmiyorum ama hareketleri çok canımı yakıyor artık dün sabah eşime bi bak dedim adam iki gündür dün ki gibi olursa karnından çıkabilir diyo :) aşağı baskı yapıyor kuyruk sokumumun orda müthiş bir ağrı var bide midem rahatladı artık eskisi kadar yanmıyor da lavabo ile kardeş olduk resmen :)Kızlar bebişi Doğum pozisyonunda olanlar ( baş aşağı ) bebeğinizin hareketleri nasıl nerenizde ne şekilde hissediyorsunuz kaç haftalıksınız bana bi yardımcı olun detaylı anlatın nolurrr
Alt tarafta eli geziyor gibi bi his oluyor mu mesela çişin gelir gibi b his oluyor mu hareket edinceBebeğim 37.haftam bitmek üzere doğum pozisyonunda mı bilmiyorum ama hareketleri çok canımı yakıyor artık dün sabah eşime bi bak dedim adam iki gündür dün ki gibi olursa karnından çıkabilir diyo :) aşağı baskı yapıyor kuyruk sokumumun orda müthiş bir ağrı var bide midem rahatladı artık eskisi kadar yanmıyor da lavabo ile kardeş olduk resmen :)
Ayakları çıkacak gibi hissediyorum gülüm bide böyle koşa koşa lavaboya gidiyorum sanıyorum ki baya bi ihtiyacım gelmiş ama af buyur bi iki damla anca :) eşim bugün sen bi iki gün içinde doğurcan diyo 10 haftadır ha doğdu ha doğacak bekliyorumAlt tarafta eli geziyor gibi bi his oluyor mu mesela çişin gelir gibi b his oluyor mu hareket edince
Aha benimde dönmüştür inşlh bende alttan çıkacakmış gibi çişim var gibi hissediyorum kasılma olunca berde hissediyorsun ? Ne zaman döndüCanım ben 32 haftayım benim bebeğim donmus ayaklarini kaburgamda hissediyorum ellerinide sol kasigimda bide hareket edince vajinama çok ağri yapıyor bazen lavaboya zor yetişiyorum ben öyle anladım döndüğünü doktor da teyit etti
Aynen bende de öyle oluyo inşlh benim bebişte dönmüştür . Kız valla bende bekliyorum sen doğur diye. İlk gebeliğim aynı senin gibiydi hastanelerde doğmasın diye yattım sonra doğmak bilmedi eşek 38+5 ye doğduAyakları çıkacak gibi hissediyorum gülüm bide böyle koşa koşa lavaboya gidiyorum sanıyorum ki baya bi ihtiyacım gelmiş ama af buyur bi iki damla anca :) eşim bugün sen bi iki gün içinde doğurcan diyo 10 haftadır ha doğdu ha doğacak bekliyorum![]()
Koç adadım doğurayım koç kescemAynen bende de öyle oluyo inşlh benim bebişte dönmüştür . Kız valla bende bekliyorum sen doğur diye. İlk gebeliğim aynı senin gibiydi hastanelerde doğmasın diye yattım sonra doğmak bilmedi eşek 38+5 ye doğdu![]()
![]()
Kasilmayi alt karin kaslarinda hissediyorum benim 28 haftada dönmüştüAha benimde dönmüştür inşlh bende alttan çıkacakmış gibi çişim var gibi hissediyorum kasılma olunca berde hissediyorsun ? Ne zaman döndü
Sağlıklıya doğsun yeterki dimi :))) geçmez anacım biliyorum geçmez :)Koç adadım doğurayım koç kescemsağ salim doğsunlar da ama çok zor beklemek 9 ay geçti son günler geçmiyor
![]()
Üst taraflarda hareket ederken karnın geriliyor mu peki ay çok soru sordum hakkını helal etKasilmayi alt karin kaslarinda hissediyorum benim 28 haftada dönmüştü
Helal olsun ayaklariyla tekmeledigi içim sert temeliyor kaburgama ağrı giriyor midem patlicakmis gibi oluyor bazen zaten ben ellerini resmen asagida hissediyorum kasiklarimda emin ol döndüğünde hissedilmeyecek gibi değilÜst taraflarda hareket ederken karnın geriliyor mu peki ay çok soru sordum hakkını helal et
Benimde iki gündür sanki bişey oynuyor altımda oynadıkça çişim var gibi oluyor afedersiniz lavaboya gidince iki damla anca geliyor. Ben göğsümün altında sert vuruş hissediyorum . Ay benim ki inşlh dönmüştür egzersiz falan yapıyorum amaHelal olsun ayaklariyla tekmeledigi içim sert temeliyor kaburgama ağrı giriyor midem patlicakmis gibi oluyor bazen zaten ben ellerini resmen asagida hissediyorum kasiklarimda emin ol döndüğünde hissedilmeyecek gibi değil
Canım nerende hissediyorsun en çok. Ben zayıf hareketleri aşağıda güçlüleri yukarıda hissediyorum inşlh bebeğim dönmüştürCanım bizim senle günlerimiz aynı:)beni hatırlarsın diğer yerden:) 28.haftada gittiğimde doktor dönmüş demişti bana.şuan ne durumda bilmiyrm ama acayip hareketli ve sert tekmeliyo bazen sıçrıyorm yerimden.bide geriliyo mu napıyosa kasılıyrm
Göğsümün bi karış altında hissediyrm yani göbek deliğimin etrafındaCanım nerende hissediyorsun en çok. Ben zayıf hareketleri aşağıda güçlüleri yukarıda hissediyorum inşlh bebeğim dönmüştür
Ayyyy nolur benim bebişime dua edin hayırlıca dönsün. Bende tam dediğim yerde hissediyorum . Sezeryandan ödüm kopuyor rüyalarımda kesik yara görüyorum korkudanGöğsümün bi karış altında hissediyrm yani göbek deliğimin etrafında
İnş hayırlısıyla döner bebişin.ben de normal doğumdan korkuyrm napcam bilmiyrmAyyyy nolur benim bebişime dua edin hayırlıca dönsün. Bende tam dediğim yerde hissediyorum . Sezeryandan ödüm kopuyor rüyalarımda kesik yara görüyorum korkudan
Canım korkma ben doğurdum İnan korkacak bişey olsa ben korkar kaçardım. Canım çöl tatlıdır. Allah yardımcın olsun bi avazda inşlhİnş hayırlısıyla döner bebişin.ben de normal doğumdan korkuyrm napcam bilmiyrm![]()
Canım bide sağ tarafımda böyle yumruk gibi bi şişiyor bebek geri geçiyor Arada bir. Şen'de oluyor mu göbek deliğinin hizasında sağdaİnş hayırlısıyla döner bebişin.ben de normal doğumdan korkuyrm napcam bilmiyrm![]()