Bebisi icin gunluk tutanlar buraya

iyi olur canim,silkelen,silkelenebildiyin kadar,ben birbasa deftere yazdim,onun icin bana kolay.Sen 18 yasina kadar yazmayimi dusunuyorsun?bende 18 yas gununde hediyye etmeyi dusunuyodum,ama en fazlas ilk okul yillarina kadar olanlari yazarim,cunki ondan sonra yazasi sey olurmu bilmem:sm_confused:

benim sagim solum belli olmaz. evlenip coluk cocuga karisana kadar bile yazabilirim.kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize merhaba,
ben topikler arasında dolaşırken buldum burayı, meğer günlük düşünen ne çok kişi varmış.. ben de bir tek ben miyim fotoğraf albümlerine ultrason fotolarını koyan diyodum, yanlız değilmişim :)))

biz allah tamamına erdirmeyi nasip ederse şu an 16. haftası bitmiş bir anne kızız :nazar:Kendisi doktorumun deyimiyle "pek namuslu" bir kız olduğu için dünkü cinsiyet belirlemede kapalı bacakların arasından 30 dakikada uğraşıp kendisinin kız olduğunu belli etmiştir. Bana bir süpriz yapıp da 3 hafta sonra ben erkek oldum aneeeeee demezse şimdilik son durum budur :))

hepinize allah bebişlerinize biran evvel kavuşma şansı versin, tabii bana da.
sevgiler,

merhaba herkese slmlar ne kadar güzel bir fikir günlük tutmak :1rolleyes: hiç aklıma gelmemişti eğer bende hamileysem hemen başlıyacağım günlük tutmaya. opuyorumnanaktan

evet cnim,gunluk tutmak cok guzel sey.sende tut,fikirlerimizden yararlan,ama seninde yeni fikirlerin olursa bizimle paylasmayi unutma,tamammi?opuyorumnanaktan Insallah sende hamilesin.:emir_bebek:

kızlar hepinize merhaba,
ben topikler arasında dolaşırken buldum burayı, meğer günlük düşünen ne çok kişi varmış.. ben de bir tek ben miyim fotoğraf albümlerine ultrason fotolarını koyan diyodum, yanlız değilmişim :)))

biz allah tamamına erdirmeyi nasip ederse şu an 16. haftası bitmiş bir anne kızız :nazar:Kendisi doktorumun deyimiyle "pek namuslu" bir kız olduğu için dünkü cinsiyet belirlemede kapalı bacakların arasından 30 dakikada uğraşıp kendisinin kız olduğunu belli etmiştir. Bana bir süpriz yapıp da 3 hafta sonra ben erkek oldum aneeeeee demezse şimdilik son durum budur :))

hepinize allah bebişlerinize biran evvel kavuşma şansı versin, tabii bana da.
sevgiler,
Amin bitanem:Saruboceq:,Allah seninde "pek namuslu"bebisinin sag-salim dogulmasini nasip etsin.:emir_bebek:

buldum canim,tsk. ederim.Ama orda defteri tutmakla ilgili bir sey yok,bilgisayarda o programda gunluk tutmak icin.ben defter tutanlar icin ilginc fikirler istiyorum.Yalniz biziz qaliba bebisine gunluk tutanlar.Baksana baska hic kimsenin fikri yokmafoldumben

canım benım çok şık bı defter ıstıyorum
bole kadıfe tarzı olabılır cızgısız kalın bı defter tarzııı uzerı cok suslu

kızlar,
ben anadolu yakaaındayım , Bagdat caddesi nezih kitabevinde var, pembiş ve de maviş olanlardan hem tüylü hem kadife :))
diğer kitapçılarda da vardır garanti..

benim cocugum yok ama normal günlük tutuyorum şimdilik esimle yasadiklarimi.. hamile kaldigim andan itibarende bebeğimle ilgili yazmak kesinlikle istiyorum :)

Back
X