- Konu Sahibi incesxixzxix
6 aydır uğraşıyorduk bebek için ama olmuyordu.bu ay daha bi ümitliydim.bendeki değişiklikler diğer aylardan daha farklıydı sanki.yine herzamanki gibi aceleci davrandım ve adetime 3 gün kala test yaptım.ikinci çizgi soluktu ama vardı.sevindik tabi.eşim ben kızım bebiş geliyor diye heyecenlandık.hatta dışarda kutlama yemeği bile yedik.ama o akşam lekeler gelmeye başladı.adet oldum sandım.ağladım sızladım.ertesi günde sevgililer günüydü.geçirdiğim en kötü sevgililer günü.sonra baktım doğru düzgün adet olmuyorum.sadece lekelenme var.kırmızıda değil.böyle turuncumsu kahve gibi.(renk adlandırmasına bak :) nolur nolmaz diye bi test daha yaptım.yine soluk ama pozitif.ertesi gün kan testi yaptırdık.beta hcg 63 çıktı.biraz düşük geldi bana .doktora danıştık.2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın.2 katına çıkmış olması lazım.eğer daha düşük bi değerse düşük olacak adetinle gidecektir dedi.kan testi yaptırdık.188 çıktı.3 katına çıkmıştı.çok sevindik.ama hala kuşku var içimizde tabi.doktor lekelenmeler için progestan verdi.ilacı içtikten 3 gün sonra lekelenmeler durdu.ama kasıklarım feci ağrıyordu.ben keseyi görmeden rahat edemiyecektim.doktor beta hcg 2000 in üzerine çıkmadan göremeyiz dedi.mecbur bekledik.bugün gittik en sonunda keseyi gördük.çok şükür bi problem yokmuş.5+4 hamileyim.Allah tamamına erdirir inşallah.isteyen herkese nasip etsin inşallah.