• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebişim kalp atışlarını duydum

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.185
28.888
1.073
Diğer
8 haftalık hamileyim ve cuma günü bebişim kalp atışlarını dinletti doktor
Yarabbim onasil güzel bir sesdir öyle kulaklarımdan gitmiyor
ultrasondada gördüm gene maşallah gelişimide çok güzel :nazar:
yerim onu ben :asigim:
kucağima alicağim günü sabirsizliklan bekliyorum
güzel allahım sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah

Allah isteyen herkese versin çok değişik bişeymiş gerçekten :Saruboceq:

tebrik ederim cnm bende 9 haftalık hamileyim ama daha kalp seslerini dinletmeyelim dedi doktorum .onu ekranda görmek bile çok güzel bişey dimi candan tebrik ederim mutluluğunu paylaşıyorum

Canım,tebrik ederim.gözünaydın..Allah sana da bizler gibi evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sevgiler.

tebrik ederim cnm bende 9 haftalık hamileyim ama daha kalp seslerini dinletmeyelim dedi doktorum .onu ekranda görmek bile çok güzel bişey dimi candan tebrik ederim mutluluğunu paylaşıyorum

evet ya
hiç bukadar etkilenebileceğim akılma gelmezdi
ultrasonda ilk gördüğümde gözlerim doldu okadar güzeldiki :nazar:
şimdi aklimda hep o var devamli ultrason resimine bakıyorum
özlüyorum resmen :asigim:
benim ilk bebeğim belkide onun için bukadar heyecanlıyım
seninkide ilk bebişmi?

evet ya
hiç bukadar etkilenebileceğim akılma gelmezdi
ultrasonda ilk gördüğümde gözlerim doldu okadar güzeldiki :nazar:
şimdi aklimda hep o var devamli ultrason resimine bakıyorum
özlüyorum resmen :asigim:
benim ilk bebeğim belkide onun için bukadar heyecanlıyım
seninkide ilk bebişmi?

evet benimde ilk bebeğim olacak inşallah bizleri üzmezler onları kucaklarımıza alabiliriz bende gittiğimde 2-2,5 cm olmuştu iyice görünüyodu kalbi çok hızlı pıt pıt atıyodu bende çok duygulanmıştım çok güzel bi duygu:asigim:

Allah sağlıkla ,hayırlısı ile tamamına erdirsin canım gerçekten çok büyük mutluluk bu.:dance::emir_bebek::ecrin_bebek:

canm benim hayırlı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin inş,bende şimdi 8 haftalık hamileyim 6 haftalıkkenn dinlemişstim kalp atışlarını inan bana bende senin gibi hissettim içim içime sığmadı hala aklıma geldikçe kalbim hızla çarpıyor

canım benim hayırlı uğurlu olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah yarabbim bende 7 aylık hamileyim ve çokkkkk mutluyum bende 5 aylıkken kalp atışlarını dinlemiştim gerçekten olağan üstü bir şey buya ALLAH olmayanlara versin inşallah AMİNNNNNNNN......

Rabbim sağ salim kucağina almayida nasip etsin güzel arkadaşim çocuk istyen bizleride rabbim tez zamanda sevindirsin hayirli evlatlar versin inşallahhhh

gözün aydın canım allah hayırlısıyla dünyaya gözünü acmayı ve sağlıklı büyümeyide nasip eder.
sizleri mutlu eden hayırlı evlatlar nasip etsin tatlım.

merhaba hanımlar bende yaklaşık 5haftalık hamileyim,inanılmaz bi duygu rabbim herkse nasip etsin.ama benim bi sıkıntım var hangi hastaneye ve doktora gitceğimi bilmiyorum.

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim
bayağı uzun zaman önce açıtğım bir konu
Rabbim nasip eti kızımı kucağıma aldım çok şükür
hata artık 13 aylık bile oldu yavrum:ecrin_bebek:
çok afacan çok yaramaz ama bir okadarda şekermi şeker :nazar:
Allah isteyen herkese yaşatsın bu yüce duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah :Saruboceq:

Back
X