bebişim küçük mü acaba??????

ipekyil

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
53
0
286
İstanbul
ya son kontrolde canım sıkıldı 36+6 da 2800 çıktı boyu da 47 cm bi önceki kontrolde 2600 dü 9 günde 200 gr almış neden acaba bana az geliyo aklım hep orda Allah' a çok şükür sağlıklı bi bebek ama ben gene de biraz daha kilo alsın istiyorum erken doğum tehlikem vardı yani her an gelebilir bebişim benim gibi olan var mı beni biraz rahatlatın lütfen

bence kılosu gayet gusel bebeğinin canm zaten 100-200 gr oynama oluo ortalama hesaplar onlr tkmakafana sağlıklı olsunda kılosu pek onmlı değil opuyorumnanaktan

ya biliyorum kızlar önemli olan sağlıklı olması ben şöyle tombik tombik olsun istiyorum acaba daha neler yesek büyütmek için Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

canım kafana takma .
yanılma payı o labiliyor artı eksi
sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun kilo o kadarda önemli değil.
hem son haftalarda daha çok besleniyorlar.
muz ye süt iç ceviz üzüm kayısı kurusu yumurta vss ye

canım sağlıklı olsunda bırak küçük olsun sorun etme kendine. sen zaten doğunca bakar büyütürsün.

bence normal doğum olucaksa 3 kilo veya 3 bucuğa kadar normal çok olunca daha zor olur seninde bebeğin doğuma kadar en fazla yarım kilo daha alsa ki bence alır 3 kiloyu geçer gayet iyi bence tkma kafana

canım benim 34 haftalık 2500 gramdı şuan 37 haftalık ne kadar oldu bilmem ama normal seninki canım ufak doğurmak daha kolay bence iri olunca zor oluyo sütün yarar belki hemen büyür

ya saolun kızlar aslında ben ne kadar korksam da doktor normal doğum yaparsın sen diyo hersey normalmiş e tabi bu durumda bebeğin çok iri olmaması daha kolay doğum sağlar ama ne bilim işte o kadar dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince buna ragmen büyük olmaması üzüyor beni tek dileğim sağlıklı olması tabi ki dr un dediğine göre sağlıklı bi bebekmiş kuzum.peki hizmet hastanesi hakkında bi bilginiz var mı oraya karar verdim doğum için dr dısardan gelecek bi bilginiz varsa paylaşın benimle lütfen şimdiden tesekkürler

valla arkadaşım benim kızım 36 haftalık soğdu 2200 dü ve hiç bir problem yaşamadk önemli olan kilosu diil sağlığı kızım küvöze bile girmedi.ki senin bebğinin kilosu bence gayet iyi zeten bebekler son ayda kilo alıyo bence bebeğin 3,3-5 kilo doğarki buda yeterli

kızlar benim bebeğimin gelişimi son aylarda sürekli 20gün geriden gelmeye başlamıştı çok üzülüyordum.ona kilo aldırabilmek için hergün litre litre süt,muz bal yedim hiç faydası olmadı.doktorum 3kg doğar diyordu bebeğim 2800gr doğdu.tavsiyem hiç üzülmeyin,kafanıza takmayın,doktorların BÜYÜMEYı YAKALAMA dedikleri bir durum varmış,bende bilmiyordum.düşük kilolu doğan bebekler normal kiloda doğanlara göre çok daha hızlı gelişiyor.oğlumu her kontrole götürüşümde doktoru gelişimi süper diyor.oğlum 3aylık oldu,çok şükür şu anda 3400gr doğan bir bebeğin üçüncü ayda ulaşmış olması gereken boy ve kiloyu yakaladı.yani kızlar önemli olan bebeklerin sağlıklı olması,kiloya çok takılmayın.hepinizin bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.

kızlar benim bebeğimin gelişimi son aylarda sürekli 20gün geriden gelmeye başlamıştı çok üzülüyordum.ona kilo aldırabilmek için hergün litre litre süt,muz bal yedim hiç faydası olmadı.doktorum 3kg doğar diyordu bebeğim 2800gr doğdu.tavsiyem hiç üzülmeyin,kafanıza takmayın,doktorların BÜYÜMEYİ YAKALAMA dedikleri bir durum varmış,bende bilmiyordum.düşük kilolu doğan bebekler normal kiloda doğanlara göre çok daha hızlı gelişiyor.oğlumu her kontrole götürüşümde doktoru gelişimi süper diyor.oğlum 3aylık oldu,çok şükür şu anda 3400gr doğan bir bebeğin üçüncü ayda ulaşmış olması gereken boy ve kiloyu yakaladı.yani kızlar önemli olan bebeklerin sağlıklı olması,kiloya çok takılmayın.hepinizin bebeklerinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum.

evet hayatım küçük doğan bebekler daha iyi gelişiyo benim kızım 36 haftalık 2200 gr doğdu ve her ay neredeyse 2-2.5 kilo alıyordu 5 aylıkken 10 kg du.ama şuan eser kalmadı 6 yaşında 20 kilo ama sağlıklı çok şükür zaten önemli olnada bu güzel günlerde büyüt bebeğini

Ben de 35+6. bebeğim 2500 gr. bana da küçük gibi geliyor, çok kafama takıyorum. Doktor normal diyor.
2,5 kg ile 3 kg arasında doğar dedi. :((

senin bebeğin 35+6 günlük iken 2500gr. benim oğlum 36+5teyken 2580 grdı ve doktor normal dedi. :1rolleyes:
bence endişelenme.. seninki şimiden zaten 2500 grmış. bana şu halimle bile doktorum 3100-3200 gr doğar dedi. seninki daha iyi doğar inşaallah...
ben de normal doğum istiyorum ve şuanda oğlumun kilosu da müsait bunun için. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Benim doktor da seninki 3ü geçmez dedi. ilk başlarda korkuyordum, sezeryan istiyordum ve bu konuda iyi olan bir doktor buldum. şimdi ise normal doğum yapmayı çok istiyorum ama doktorum kesinlikle normal doğuma girmiyor, epidural sezeryan önermiyor, genel anestezi ile sezeryan olacağım... bu saatten sonra başka bir doktora gitmem çok güç :((( hayırlısı olsun diyorum artık, düşünmemeye çalışıyorum :(
:çok üzgünüm:

benimde 37 haftalık 3500 kilo omuş çok çabuk kilo alıyolar son zamanda üzülmeyin bence ben şok oldum doktor deyince kilosu çok ii dedi.

Back
X