- Konu Sahibi immortallove
-
arkadaşlar 13+5 im.bulantılarımda kesilmeye başladı hareketlerinide hissedemiyorum henüz nasıl anlayabilirim bebeğimin canlı olup olmadığını.ya bu saçma bir soru gelebilir sizlere ama ilk hamileliğim ve yardımcı olabilecek bir yakınım yok etrafımda.korkuyorummm
hiç korkma allah ın izni ile bişey olmaz.endişelenmen çok normal içinde hareket edene kadar bu endişelerin devam eder.ultrasonda gördüğün zaman mutlu olucaksın.bi daha görsem diye gün sayıcaksın :)
iki üçlü testlerin genelde doğru olmadığını söylüyorlar ama ense kalınlığı ölçülüp normal çıktı ise sorun olmaz.benim bebekler ikiz olduğu iiçin ne ikili ne üçlü ne dörtlü yapılmadı sadece ultrasonda ense kalınlıkları ölçüldü.
bende otistikten çok korkuyorum rabbim başıma vermesin inşallah.çünkü herşey normal çıksa bile otistik belli olmuyormuş malesef.
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
çok şükür ense kalınlığı normal çıktı 0.90 burun nazal yollarınında açık olduğunu söyledi.allah korusun yavrularımızı biz ne yaparsak yapalım koruyamayız onları yaradan o koruyacak olanda o.bu yüzdende bol bol dua etmeliyiz bence.otistik konusunda fazla bilgim yok ama amniyosentezden ziyada cerrahpaşada moleküler kromozom yapılıyor bütün rahatsızlıklar çıkıyo diye biliyorum ben.yinede araştır istersen.
Canim benim korkma, bebegin daha cok kucuk.
Endiselenecek bir durum yok. İlk hamileligin oldigu icin anca 20. Haftaya dogru oynadigini hissedersin.
Kendine sıkıntı yapip bebegide huzursuz etme annesi o herseyi hissediyo artik.
Korma kanaman, sancin olmadigi surece endiselenme.
Ben ne mide bulantisi cektim nede bas donmesi, cok sukur bebegim iyi, iki haftam kaldi her an dogabilir.
Allah saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin, icini ferah tut
annesi nasıl geçiyo son günler dışarı çıkmak için sabırsızlık var mı?
Kizlar bende 16 haftalik hamileyim..
Bi kac haftadir arada hafif hafif bi kipirti hissediyordum böyle kelebek ucusuyor gibi icimde..
Ama bi kac gündür hissetmiyorum
Bebegime bisey oldu diye cok korkuyorum
Elimden gelse hergün ultrasona girecegim bebegimin iyi oldugunu görmek icin...
Benim durumumda olan varmi ?
Yani bebegime Allahim korusun bisey olsa , bi kanama yada sanci kesin olur dimi ?
Bunlar olmadanda bisey olurmu yoksa ?
Yardim edin nolurrr cok korkuyorum bu 4 hafta bekleme cok uzun geliyor bana((
şu an seninle aynı haftadayım ve aynı duyguları yaşıyorum.çok zor bir süreçmiş bu.geçmek bilmiyor günler.elimden gelse hergün ultrasona gireceğim.bebişin umarım sağlıklıdır ve seninledir.okursan cevap yazarsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?