Doğuma Hazırlık Bebişimin deterjanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HuzuRRR

Bşlngç:73.0 Gncl:69.8
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
6.464
25.737
548
31
9
Hanımlar ben sabun tozunu nerde bulabilirim osmaniyede yaşıyorumda burda tansaş kipa carrefoursa yok migros var orada bulabilir miyim sabun tozu ve dalin yumuşatıcı bilgisi olan cevap yazabilir mi...dalinin yumuşatıcısı civilde de olur mu acaba kızlar???

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben UniBaby nin sıvı Bebek deterjanını aldım şimdilik belki sende bulabilirsen alabilirsin ama Sabun tozu en iyisiymiş tabi ..

Peki nerede bulabilirim bi gikrin var mı sabun tozunu cnm :)

Dün rossmann da gördüm roxy marka bu arada ilk mesajın yazı rengi yüzünden aşırı zor okunuyor bence değiştir

Doğru söylüyorsun cnm bnde roxy aldım aynn dalinin yumuşatıcısını bide toz çok güzel kokuyor

dalan roxy migroslarda var. bir de bulamazsan hacı şakir alma garnül olduğundan hassas ayrada çözülmüyor bebişinin eşyaları sabunlu çıkıyor canım.

İyi ki alamaışım canım sonrada hacı şakir gördüm ama bu daha iyiymiş roxy duyduğuma göre :)

ben hem hacı şakir hem de roxy kullandım , roxy en iyisi...
Ayrıca ben yeni doğan bebeğe yumuşatıcıya karşıyım , kullanmadım da , zaten roxy yumuşacık yapıyor , yeni doğan bebişlere hiç gerek yok kimyasal madde yumuşatıcı neticede.

Back
X