• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişimin kalp atışını duydum nihayet hep bu anı bekliyordum

Derin

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
5.261
11.209
448
51
Balıkesir
evet kızlar tam 11 senedir bu anı bekliyordum bebeğimin kalp atışını nihayet duydum rüyamda görsem inanmayacağım birşeydi bu ama gerçek rabbim hepinize göstersin bugünleri inş sağlıklada kucağıma alırım.:nazar::nazar::nazar::teytey:hihoyyyt

tebrikler canım...inş kucağına aldığın,oynadığın,okula yolladığın,evlendirdiğin günleride görürsün...:))))

Canım tebrik ederim :1hug:
11 senede az değil
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah :nazar: :nazar:

Güzel haber diye buna derim :lepi:
tebrikler .. darısı başımıza .. 15 aralığa gün verdi dr sanırım araya bayram girdiği için yoksa kendi dr.um ilk Bhcg yaptırdığım gün 2 hafta sonra duyabilirsin demişti , kısmet :utangac: sen testten kaç gün sonra duydun canım .
inşallah kucağına da lırsın sağlıkla :Saruboceq:

canım tebrik ederim
çok heyecanlanıyor insan ben de yaşadım allah ıma şükürler olsun ben de duymuştum. inşallah hamileliğin sorunsuz devam eder canım. tebriklerr

hepinize çok teşekkürler allah hepinizden razı olsunstart dust testten 15 gün sonra duydum

hepinize çok teşekkürler allah hepinizden razı olsunstart dust testten 15 gün sonra duydum

aaaaaa süper ama benim 15.günüm 8 aralık , bayramın ilk günü , aslında ne güzel olur , tam çifte bayram : )))) ben bunu bi düşüniiim :teytey:

tebrikler canım kaydirigubbakcemile5 bende 15 aralıkda duyucam inşallaahhh sağlıksız sorunsuz bir hamilelik geçiririz a.s.

Back
X