Bebisimiz gelsin artik cok uzun zaman olmadi mi :(

:KK43: simdilerde ne zor oldu bi bebek yapmak... problemim yok tum tahlillerim yapildi gidip geliyorum dr a
Esine tqhlil yapildi mi?
Ben pko ydumm.klomen kullqndim yine olmqdi.megerse esimde de morfoloji 1 mis ilk tup bebeklec Ikizlerime kavustum. 3 YIL bekledik,7ay ugrastik.cok sukur bu gunume.cqnini eıkma. Inan herseyin vakti var.allah tez zamanda nqsip etsin ins.

Tup bebek
Dr ucreti,ilac,embriyo dondurma ile 2014 de 10.00 tl ye geldi.
Maslak acibadem, bulent bey.
3 arkadqsim ve ben..cok sukur oldu.

Yas onemli
A

Esine tqhlil yapildi mi?
Ben pko ydumm.klomen kullqndim yine olmqdi.megerse esimde de morfoloji 1 mis ilk tup bebeklec Ikizlerime kavustum. 3 YIL bekledik,7ay ugrastik.cok sukur bu gunume.cqnini eıkma. Inan herseyin vakti var.allah tez zamanda nqsip etsin ins.
Allahım çocuklarına ve size uzun hayırlı ömürler nasip etsin.Benim eşimin de morfolojisi düşük bunun içi esin tedavi gördü mu

Soyle okudumda deriiin bi aahh çektiim.. Biz evlendiğimiz ilk yıl istedik çok bilmiş kaynana ve sagolsun ona destek veren annem daha erkencilerdi.. İkinci yıl baya uzun adet gecikmesinden sonra öğrendik hamileydim. Ama yine olmadı bebek yoktu kese bozuldu.. Dururmuyuz? Devlet hastaneleri kesmedi özellere gittik her ay düzenli tüm doktorların eline düşünce gelsin klomenler gitsin çatlatma iğneleri bu ay kesin belkide ikiz derdik.. Olmadı.. En son gittiğim bi doktor stresten kurtull eşinle bebek için beraber olma kendi dürtülerin için beraber ol kafandan hamile kalmayı dedi. Kolaymııı? Ben hemen bi işe girdimm hedefim vardı bi borcumuz var o bitsin ondan sonra bebek dusunucez dedik ama korunmuyoduk beynimizi kandırdık o ay hem iş hem meryem suresi okudum aralıkta girdiğim işime ilk maaş günüme 1 hafta varken hamile oldugumu öğrendim... Çok şükürde dewam ediyoruz Rabbim kucagınızu doldursun bunun tek tedawisi KAFADAN SİLİP ATMAK.. Zor evet ama kandır kendını bak hamile kalıcaksın o zaman

Şuan bende sakin görünüyorummm ama çok sktliyim kafaya takmiyor gbi görünup içten içe kendimi yiyorum :KK14:

Bende bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra bi ayrı moda girdim gün ayarladım strese girdim test aldım baktım yok bi kaç ay böyle sürdü her de fa sında diyorum hamileyim kesin, bakıyorum bebek yok.stres oldum vazgectimm ister istemez bunalıma giriyor insan.dua ettim rabim sen hayırlı zamanda nasip et dedim.sonra bi gün hasta olmuyorum ama testte yapmıyorum sıkılmısım çünkü ihtimalde vermiyorum ,sonra miğdem bulanıyor bende bi haller bi değişiklikler eşim dedi bi test yap kesin hamile değilim diyorum.bi test yaptım iki çizgi ben şok korktum bu kezde hamilemiyim diye:)uzatmayım sonuc 5 aylık oldu kuzum.hiç stres olmayın rabbim günü gelince hayırlısıyla veriyor.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) benim de fsh sınırda ve testere dişli Aslan pençesi içmeye başladım. Hormonları dengede tutuyormuş. Ayrıca dediğiniz gibi yürüyüş ve sporla kafayı dağıtıp stresten uzaklaşmaya çalışıyorum.Ovu testini de bıraktım beni fena strese soktu. Velhasıl uzun lafın kısası umarım sonum sizin gibi olur. Sağlıcakla kalın:)
Benim de fsh 15.8 bnde bu ay testere dişli aslan pen, kullandım ama 1 haftadır icmedi tiksindim artk ve aynı zamanda d.kontrol hapı verdi doktor baskilamak için adet olmayı dört gözle bekliyorum değer bu ay ka çıkacak çok merekdayim

Benimde evliligimin beşinci yılı ve beş yılın sonunda beş aylık hamileyim. Tüp bebek yaptık çok şükür dört ay sonra hayırlısı ile kızıma kavusacam.

Benim de fsh 15.8 bnde bu ay testere dişli aslan pen, kullandım ama 1 haftadır icmedi tiksindim artk ve aynı zamanda d.kontrol hapı verdi doktor baskilamak için adet olmayı dört gözle bekliyorum değer bu ay ka çıkacak çok merekdayim
Ben su gibi içiyorum,tadı yok gibi

Allahım çocuklarına ve size uzun hayırlı ömürler nasip etsin.Benim eşimin de morfolojisi düşük bunun içi esin tedavi gördü mu
Yok hayir. En iyi spermleri secip yumurtaya direkt enjekte ettiler. Imsi_icsi yontemi.

Cok tesekkur ederim buarada;)

Back
X