Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebk geliyo olabilr agrılarıda kasılmalarda varsa
hım canım panik yapma ozaman bebek hareket edince genelde olur öyle agrılar son zamanlarında oldugun için az uzan dinlen oturma sırt üstü bir 15 dakika dinlen canım
Çok teşekkür ederim yanimda birilerinin olmasi beni cok mutlu etti agrilarima ragmen beni cok motive ettiniz Allah razi olsun
canım çok tatlısın sende saol kıyamam bensana formu grünce kendi hamilelik dönemim geldi aklıma çok kıvranırdım bel agrılarından her belim agrısına bebek geliyo diye herkesi toplardım başıma gece 3 .4 hastaneye koşardık hatta 28 haftalıkken bile doguruyorum sanmıştım :)
38 haftalık öyle mi3,5 aylık bir kızım var şuanda yanımda çığlık atıyor
buna rağmen birden kendimmişim gibi attı kalbim
canım nasıl yatıyorsun bilmiyorum ama o haftalarda rahat yatamadığım için çok sık bel ve sırt ağrısı çekerdim. belki o yüzdendir. bebeğinin gelişinin yaklaştığı haberciside olabilir tabi ki. dinlen bol bol sırt üstü uzan ayaklarının altına yüksek yastıklardan koy rahat edebilirsin, bende işe yarıyordu. Allah yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah, tez zamanda sağ sağlim al kuzucuğunu kollarına
hayırlı haberlerle de müjdelendir bizi
![]()
Bende artık bebegımı kucagıma almak istıyorum hayırlısıyla. 39 haftalık olduk ama ne sancı var ne kasılma![]()