evet canım allahım çok büyük.12 haftadan itibaren gösterirse yaramaz doktor söylüyormuş diye biliyorum bende.
valla hiç sorma bulantı,arada sırada yorulunca özellikle kasık ve bel ağrısı.ve sürekli uyku hali.ama bbeişim sağlıklı olsunda razıyım herşeye.senin nasıl geçiyor.sen daha tecrübelisin daha küçükken nasıldı.senin geçmiştir bulantılar felan.bide zaman geçsin hemen bebişimi kucağıma alıyım diyorum hayırlısıyla.zaman geçiyormu gerçekten.allahım inşallah hepimizin sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin bbeişlerimizi
aman aman maşallah canım ne güzel.inşallah hep böyle geçer.ben çalışıyorum.burda çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum açıkcası.belim ağrıyo yorulunca.akşamları yürüyüş yapamıyorum çünkü ben çok uyuyorum.haftasonları inşallah başlıycam bende.bu aralar mide yanması başladı.yeme içme konusundada dikkat etmeye başladı.kolayı çok severdim bıraktım,türk kahvesi ve nescafeyide.çayıda iki defa felan içiyorum.oda açık.abur cubur zaten yiyemiyorum.çünkü midem çok yağlı şeyleri kaldırmıyor.senin tavsiye ediceğin bir eşyelr varmı.mesela maydanoz allah korusun düşüğe sebbe opluyormuş.dondurma yiyorum bu arlar.bide çikolata zarralımı.ne çok soru sordum.aslında kendinizi kısıtlamayın diyorlar.canınız çektiğinde azda olsa yiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?