Bebişinize güneş kremi aldınız mı???

HULA

canım yamanımmmm..
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
248
0
96
Kocaeli
ben geçen gün migrostan nivea nın baby güneş kremini aldım.50 faktorlü.ama daha kullanmadım.ya siz??

günes kremimi ben almicam kullanmak mi gerekiyormus?

bize dr coppertone'un bebek için olanını aldırdı ben dışarı çıkarken sürüyorum

BEND daha almadım ama en kısa zamanda alacam...malum adana cayır cayır....güneşi de yakar

bende chiconun 50 faktör olanını aldım ama biraz fazla katı gibi geldi, yine de sürüyoz, daha az zarar görüyoruz, malum antalyadayız...

Bende chicconun almıştım geçen yaz onu kullandık. cufi ninde dediği gibi katı bir kremdi, pişik kremi gibi kalıyordu yüzde. Sonra değiştirmek için eczacımıza danıştığımızda chicconun yeni bir ürün çıkardığını söyledi bizde "Mamma Donna"yı denedik. Bundan oldukça memnunuz:) ailecek kullanıyoruz..

Ben de sebamedin güneş kremini almıştım geçen sene, çok katıydı. Onun yerine yine sebamedin 50 faktör güneş spreyini aldım bebekler için, çok da memnun kaldım, sprey başlık olunca sürmesi de kolay oluyor, hem de daha sulu gibi olduğu için daha güzel yedirebildim oğlumun vücuduna. Bu sene de onu kullanacağım..

Doktorumuz ilk 6 ay güneş kremi yasak dedi. Deniz ve havuz(özel olsa bile) da yasak. Alırsam da tabi doktora sorarak Avene ya da Babe denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…