Doğuma Hazırlık bebişler için alışveriş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sfkzynp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
437
5
46
İzmir
selam kızlar
doğacak bebekleriniz için ne zaman alışverişe başlamayı düşünüyorsunuz? ya da bebeklerini kucaklarına alanlar ne zaman başladınız?

Cinsiyetini öğrendikten sonra, hoşuma giden şeyler olduğunda tek tük aldım. komple alışverişlerini 36.haftadan sonra yaptım.

canım ben ilk alışverişini yeni yaptım daha
zıbın badi tulum vs.
ama daha eksik çok şey var tabi
acele etme derim
ama son aya da bırakmamak lazım bence
ALlah korusun erken doğum falan

Ben 15. haftadayım cinsiyetini öğrendik ve ufak tefek hoşuma giden ve indirimde olanlardan başladım almaya.Toplu alışveriştense böyle hoşuma giden eksiklerini doğum akadar yavaş yavaş tamalarım diye düşündüm.

Allah hepimizin bebişini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

30.haftamda bütün alışverişi bitirmiştim çünkü yıkanması ütülenmesi de ayrıca iş :) sonra hediyeler geliyor bir postada onları yıkadık ütüledik, yeni bitti. bana kalsa daha alırdım da işte bırakmadılar :)

ben de bayramdan sonra alacağım inşallah.haftasonu şöyle bir gezindim bebek için baktım ama almadım.ama alacak o kadar çok şey var ki.yavaştan başlamak lazım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…