Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kızım 15 kasım doğumlu..4,5 aylığız sürekli oyuncaklarını yiyor ellerini yiyor. yerde yüzüstü dururken ben elimle ayaklarını tutuyorum elimi ittirerek kendini öne doğru kaydırıyor.her bez değişiminden sonra yerdeki battaniyenin üzerinde bu antremanı yapıyoruz rutin haline getirdik..bizim kız sakin bir bebek öyle ağlamaz pek çığlıklar atıyor sesler çıkarıyor bütün gün tavanda ne yazıyorsa artık tavana bakıp çığlıklar atıyor boy aynasının önünde kendinimizi seyrediyoruz çok hoşuna gidiyor sohbet ediyoruz bütün gün mutfakta da ana kucağında oturuyor benimle zaten mutfağı sever buzdolabının üstündeki magnetlere bakıyoruz şarkı söylüyorum ben ona dans ediyoruz İrem"in burnu nerdeymiş kulağı nerdeymiş deyip burnuna kulaklarına dokunuyoruz uzmanlar bu oyunu öneriyormuş ve her gün istisnasız bir masal okuyoruz yatak odasında aynanın karşısına gelecek şekilde yüz üstü durup kitabı önümüze koyuyoruz ben okurken alçak yüksek sesler hayvan taklitleri ve benzeri şeyler yapıyorum artık masal ne gerektiriyorsa ilgiyle izliyor aynadan. Bir de merak ediyorum siz bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı kimi doktor oyursun diyor kimi oturmasın diyor ne biliyim