Bebişler yaramazlıklara başladı mı ?

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
kızım biraz önce yemek yerken kendıde yemek istediğ için yemeği döktürdü meyvesuyu içmek için bardagı tutup ağzına dayıyo.telefon kumanda bilgisayar ben uzak tuttukca alıp ağzına sokmaya calısıyo sürekli ayakta durmak istiyo artık cok yoruyo lgilenmediğim zaman mızıldanıp duruyo

başlamazmı.dün halıya koca bi bardak meyve suyu döktü almak için elini uzattı pattttttttttt...

Aynı bizim durumumuz sürekli yanında olmamı istiyo biraz öncede ağlayarak uyudu
buda yeni çıktı
uykusu geldiğinde
ağlıyo. neyapalım böyle böyle büyüyecekler işte.

yemek yerken onuda oyalamak içn ekmek kenarı verıyorm ıslak ekmek yemekten bi hal oldum.Kafamızı yakınlarında bulmasın hemen cekıyo saçlarımızı :) Ayaklar habıre ağzında elinde saçlarım zaten döklüyo bide kız basladı yolmaya:

benim kızımda hep benle konuşun yanımda olun diyo beşikteyken bağırıyo gelin diye gidince gülüyo kaşığı ağzına götürünce eliyle tutuyo ve dökülüyo tabi ki :))

Benimki de çığlık atıyor, elindeki düşünce bas bas bağırıyor. şu anda da ablasının balonuyla oynuyor.

benimkide artık mümkün değil 5 dak. sabit duramıyor. sürekli hoplamaktan dönmekten günün sonunda bitkin düşüyor. çığlıklarda cabası tabi.

ayyy benimkide herşeyi kendi ypmak istiyor mama yerken kaşığı tutuyo en bişey içerken tutup çekiyo ve malesef fön makinesi olmadan uyumuyo böyle böyle geçicek zaman ve inş bunlara gülücez ilerde...

bizim tatli cadi da biraz ilgi gormesin son ses ciglik atiyor ....hatta simdide basladi bairmaya:)
tirnaklari biraz uzasin gogsumu yuzumu cizmeye calisiyor...
ne bulduysa agzina goturuyor:) corap en sevdigi:)

benim oglumda masa basindayken kucagimda oturup herseyi asagi almaya bayilir. eline geceni yere atar ve ardindan bakar. yüzü koyun hayatta durduramazsiniz hemen aglar. yattigi yerde durmayi pek sevmiyor hep oturup dik durarak karistirmak istiyor ortaligi. haa birde elleri insanin canini cok yakiyor bi cimdik atiyor ve yoluyorki sormayin kollarim hep cizik yarasi oglumdan kendi kasini gözünü yirtmasa neyse... bugün tirnaklarini kestim birde baktim yinede kulaginin icini yirtmis kaniyor. kanda durmak bilmedi peceteyle bastira bastira durdurdum.......

bizle yemek yemek istiyo veri,yom çıkarıyo döküyo babası kıkır kıkır gülüyo ellerini yemege sokuyo yüzünü bocalıyo yemekle ben bişliyiyemiyom ona bakmaktan bütün gün oyun istiyo pcde bir saat geçcem işkence oluyo mikrofonu yutuyo kamerayı yalıyo masada dikilmek istiyo en kötüsüde yüzümü bütün gün yalıyo damaklarını sertçe bastırıyo yüzümü tahriş etti ballı kızım benim hehe büyüdükçe dillendi şarkı söylüyo hemde gecenin 4üğnbde zıplıyarak kucagımda eee eeee diye mırıldanıyo ben sus annem uyuyom ayakta diyom bööö die sinirlenip bagırıyo korkutuyo kendince beni onuda babası ögretti bütün gün gırtlaktan ses çıkarıyo korkutuyomuş cimcimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…