Bebişler yolda :) hazıırlıklar ne durumda :)

Gittiğim bir bebek mağazasından verdikleri ihtiyaç listesini sizle paylaşayım:
-Hastane çıkışı
-Bebek kıyafetleri
-Mevlüt takımı
-Anne ihtiyaç çantası
-Penye ve kadife battaniye
-Emzirme minderi ve yastığı
-Uyku tulumu, uyku seti, nevresim takımı
-Alez, alt açma, boğulma önleyici yastık
-Kanguru, anakucağı, portbebe
-Küvet, file, sünger, kova
-Göğüs pedi, göğüs pompası,ateşölçer, yeni doğan ıslak mendil, emzirme sütyeni, hamile külodu
-Altın yastığı, kapı süsü, şeker sepeti :1:

selam kızlar,
alışverişe ucundan da olsa başladım.özdilek,ebebek ve english home mağazalarından aldıklarımı yazıyorum.
belki sizlere de fikir olur.

EBEBEK MAĞAZASI

-chicco bebek tırnak bakım seti
-chicco bebek tarak fırça seti
-chicco burun aspiratörü
-bebedor emzik ve biberon temizleme fırçaları
-braun ateş ölçer
-alt açma bezi
-oyuncaklı oyun battaniyesi

ÖZDİLEK

-4'lü bebek havlu bornoz seti
-bebek yorgan ve yastık seti
-bebek nevresim takımı

ENGLISH HOME

-bebek nevresim takımı
-albüm,hatıra defteri ve ufak bir mücevher kutusundan oluşan pembe güllü bir set:)

gerçekten mi yaa canım ben görmemiştim demek takımı varmış ne tesadüf..:38::18: güzel günlerde giysin kuzucuğun:emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım saolasın, hello baby'den almış, birde listemde, bebek bakım seti var, onu set halinde alıcam bn, tarağı, burun aspiratörü, tırnak makası vs. vs. tamamen set halinde hazır olmasıda çok iyi eksik parçası olmuyor. Sonra yoğun araştırmalarım sonucu küvet alırken yüksek ve sanırım ayaklığı olanlardan alıcam, ki daha rahat bıcı bıcı yapabilelim, birde küvet fileleri oluyor ya yeni bir versiyonu çıkmış, böyle anakucağı gibi küvetin içine oturak, onlardan var listemde, internetten bir kaç örnek
Sevimli Minik Canavarlarımız :): Banyo zamanı :) Oleeey :)

Bebek Banyo Oturak Modelleri Banyo Modelleri, Banyo Dekorasyonu ....
Titreşimli anakucağı var listemde, sonra yeni doğan kıyafet çok alma.. 2 tane 3 tane olsun, kendin için astanelik gecelik takımı, sonra birde işin cicişli bicişli kısmı var, loğusa şerbeti için takım onlarında muslukları çıkmış, hatta böyle ıvır zıvır için perşembe kontrolüm var öncesinde doğru kemeraltına :))),

Gittiğim bir bebek mağazasından verdikleri ihtiyaç listesini sizle paylaşayım:
-Hastane çıkışı
-Bebek kıyafetleri
-Mevlüt takımı
-Anne ihtiyaç çantası
-Penye ve kadife battaniye
-Emzirme minderi ve yastığı
-Uyku tulumu, uyku seti, nevresim takımı
-Alez, alt açma, boğulma önleyici yastık
-Kanguru, anakucağı, portbebe
-Küvet, file, sünger, kova
-Göğüs pedi, göğüs pompası,ateşölçer, yeni doğan ıslak mendil, emzirme sütyeni, hamile külodu
-Altın yastığı, kapı süsü, şeker sepeti :1:

tavsiyelerin için saol canım ben bebişe bakmaktan pompa ped aklımdan çıkmıştı, kendim için bi gecelik yazmıştım :) birde sence pompanın elektriklisi mi manuel olanı mı ??? birde altın yastığı demişssin ya benim eltim butik pasta işi(kurabiye evim) ile
uğraşıyor o süper bir fikir verdi kurabiye ağacı var onda onu süsleyip onu altın ağacı yapcazz :) hemen bir resminide atayım. $3_1_4.webp $1002852_315256551944863_1477630686_n.webp $5001237601_1_org_thumb.webp

tavsiyelerin için saol canım ben bebişe bakmaktan pompa ped aklımdan çıkmıştı, kendim için bi gecelik yazmıştım :) birde sence pompanın elektriklisi mi manuel olanı mı ??? birde altın yastığı demişssin ya benim eltim butik pasta işi(kurabiye evim) ile
uğraşıyor o süper bir fikir verdi kurabiye ağacı var onda onu süsleyip onu altın ağacı yapcazz :) hemen bir resminide atayım. Eki Görüntüle 767558 Eki Görüntüle 767557 Eki Görüntüle 767556

canım altın ağacı çok orijinal bi fikirmiş bizlerle paylaştığın için teşekkürler...

canım altın ağacı çok orijinal bi fikirmiş bizlerle paylaştığın için teşekkürler...

Rica ederim canım ne demek :) birde mavi beyaz otriş ve nazar boncuğu ile süsledimmi tamamdır :) bak mesela lohusa şerbeti içinde $lohusa-serbeti-sunum-musluklu-cam-serbetlik.webp tabiki boyutunu biraz küçük almayı düşünüyorum,ama eşimin tarafta çok kalabalık bilemedimm

Rica ederim canım ne demek :) birde mavi beyaz otriş ve nazar boncuğu ile süsledimmi tamamdır :) bak mesela lohusa şerbeti içinde Eki Görüntüle 767719 tabiki boyutunu biraz küçük almayı düşünüyorum,ama eşimin tarafta çok kalabalık bilemedimm

birde emzirme yastığınıda ekle lsteye hatta doğum çantanda bile olsun, bnm eltim ikinci bebeğini kucağına aldı ve ilk buluşmayı emzrme yastığıyla denedi, ve kesinlikle ilk andan itibaren çantada eksik olmamalı diye belirtiyor.

birde emzirme yastığınıda ekle lsteye hatta doğum çantanda bile olsun, bnm eltim ikinci bebeğini kucağına aldı ve ilk buluşmayı emzrme yastığıyla denedi, ve kesinlikle ilk andan itibaren çantada eksik olmamalı diye belirtiyor.

tamam canım listeme ekledim geçenlerde bi mağazada görmüştüm ama gereksiz diye almamıştım tekrar gidince alayım bari..

Back
X