Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer emmek için götürmüyorsa belki dişleri kaşınıyordur,diş çıkartacaktır.doktorumuz bize öyle söylemişti,salyası varsa,dişetlerinde kızarıklık varsa diştendir
canım benim kızım 2 aylık oda ilk zamanlar elini sürekli agzına götürürdü ,son zamanlarda işi iyice ilerletti bi yapışıyo lok lok emiyo ,bebeklerde emme reflexi normal ,elini emecegine bari emzik emsin diye emzik veriyorum
Benimkide aynısını yapıyor hatta bazen öyle sokuyorki elini ağzına midesi bulanıyor.Gayet normal emme içgüdünden kaynaklanıyor.Bende elini emmesin diye emziğe alışırmaya çalışıyorum ama almıyor.Akşamları özellikle uyuyacağı zaman yapıyor..
benim kontesim acıkınca artık ağlamıyo deli gibi elini emiyo. geceleri onun elini emme sesine uyanıyorum.kafada hızlı hızlı bi sağa gidiyo bi sola. Öyle tatlı oluyoki hertarafını ısırasım geliyo.