hanımlar hazır gıdalar ve ev yapımı gıdalar diye sadece anneler değil bu işin otoriteleri bile ikiye ayrılıyor.ben doktorumun izin verdiği herşeyi yediriyorum.danino da yediriyorum,büymix de güzel,yörsan çok kötü,içim smart hiç denemedim.ancak şunu söyliyim,bu daninolar meyveli yoğurt değil.peynirdir bilmeyenler için bilgi vereyim dedim.ama yoğurt olarakta benim kızım zaten yeni yeni yoğurt yemeye başladı o da belki benim yüzümden olmuştur çünkü evde benim yaptığımı sevmedi,babymix sevmedi,babymixden kendim mayaladım onu da sevmedi.bir çok marka yoğurdu denedim sevmedi en sonun da bi rgn tesadüfen sakıpağa yoğurt yediğini farkettim.o gün bugündür onu veriyorum.%100 doğal.süttozundan yapılması diye bişey olacağını sanmıyorum zaten fiyatıda piyasadaki ucuz yoğurtlar gibi değil.benim doktorum kesinlikle pastörize süt önerdi,yani açık süt kullanmayın derim.zaten tvde heryerde açık st almayın diye bas bas bağırıyorlar,çünkü kaynatınca o süt değil su oluyor.hiç bir faydası omuyor.ama yine de herkes kendi bilr tabi.şunu da ekliyeyim daninolarda kesinlikle katkı ve koruyucu madde yok,içinde bu tür şeyler var derken önce biraz araştırmanızı önerirm.ben araştırdım o yüzden bu kadar rahat anlatıyorum.ama yinede herkes kendi bilir.ben ana öğün gibi değil de ara öğnnde arası gibi veriyorum kızma.bizim yemek üstüne çikolata yememiz gibi bir şey oluyor yani