Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm üzülme kişiye göre değişiyor. 14. hafta erken ayrıca.daha 3 aylıksın. özellikle ilk hamileliklerde geç hissedilirmiş.sana moral olsun,ben 21. haftada hissettim net olarak
Tam 21. Haftamda internette yazdığı gibi
bir gece 3 kere tık tık tık yaptı :)
sonra ise daha da belirginleşti
önceden de bişeyelr oluyordu da bebekiydi neysi bilmiyordum
Ben de 15. Haftamdayim bazen karnimin icindeki seyirmeleri bebegim saniyorum ama emin olamiyorum ikinci hamileligim ama ilki 12 yasinda simdi acaba dogru mu hissediyorum yoksa yaniliyor muyum? Ne dersiniz?
hehehe bende merak ediyodum karnım çıkmıyor tekmelemiyor diye şimdi ole bi tekmeliyoki sanki alttan çıkacak bide diyolarki erkek çocuğu erken oynarmış merak etme bi oynıcak ne uyku ne bişey
19. 20. haftalarda hissetmiştim ilk şimdi haftası erken olan arkadaşlar ne sabırsızlıkla bekliyorlaar eminim bende aynıyıdım sonra bi başladı kuzum o gün bu gündür zıplıyo maşallahh hele şimdilerde en hareketli zamanları okadar farklı şeyler yapıyoki bazen anlayamıyorum içimde neler olduğunu ama mükemmel bi duygu uyuduğu zaman kendimi eksik gibi hissediyorum hareketlenince rahatlıyorum bebeişlerinizi umarım en yakın zamanda hissedersiniz
benim de bi oğluşum olucak erken hissettirmiş derler doğru mu bilmiyorm ama 15.haftamda son ses kulaklığı kasıklarıma dayadğmda saniyelik kıpırtılar hissettiğme eminim
tam aradığı konu :) bende 20.haftaya giriyorum sanki 1 haftadır karnımda bişeyler hissediyorum merak ettiğim şey ilk hareketlerin neye benzediği bazen içimde bir yandan bir yana geçiyor gibi bir is oluyor bir de sanki ara sıra derimi itiyor gibi sanki ayaklarını dayamış gibi :) geçen gece sağ trafımda tık diye bir tekme hisettim ama bir daha yapmadı bol bol su içiyorum şekerli şeyler yiyorum öyle yapınca daha kolay hissdeilirmiş aslında en çok istediğim şey eşimin hissetmesi garibim sürekli eli karnımda bekliyor dışardan 22.haftada hissedilirmiş galiba bekleyelim çok harika bir duygu ...
ya ben 12.haftamdan beri birkaç güne bir hissediyorum içimde birşey yüzüyor gibi yada daha değişik seyirme gibi canım acımıyor ama ta içime işliyor...çok değişik bir his...herkes bağırsak hareketi diyo ama benim ilk defa hissettiğim ve tarif edemediğim birşey...haftada bir-iki kere oluyor...ve genelde geceleri yada oturduğumda oluyor...birde eşimle yüksek sesle bir konu tartıştığımızda daha belirgin oluyor...bizde gülüüüşerek hemen susuyoruz çocuk korktu diye...:)))))))
Benim plasentam onde bu yuzden kendimi cok sonra hissedicem diye sartlandirmistim…yani soyle bi 21-22. haftayi bekliyordum. Cok sukur Rabbim daha oncesinden izin verdi Simdi her zaman olmasada gun icinde hissediyorum cok sukur …ve uyudugu zamanlar ya da hareketlerini hissetmedigim zaman cok mutsuz oluyorum nedense…Rabbim herkese nasib etsin bu duygulari evlatlarimizin acisini gostermesin bizlere.
ben 16 haftalıkken hissettim bi arkadaşın dediği gibi daha önce olmayan şeyler oldu karnımda şimdi 25 haftalık olduk şimdi geceleri beraber uyuyp beraber uyanıoruz ben uyansam oda başlıo tepinmeye :) ama mükemmel bi duygu, heleki eşimin bile hissetmesi daha da güzel ...