bebişlerin cinsiyetini tam ne zaman öğrendiniz?

kocaelili41

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
156
0
16
Kocaeli
merhaba sevgili anne ve anne adayları bugun 14+2 haftalığım ve cinsiyet öğrenmeye ne zaman gitsem diyorum:) bana yardımcı olun lütfen ne zaman gitmeliyim yada siz ne zaman gidip öğrendiniz:)

benim doktorum 12. haftalıkken kız bebek bu demişti ama ben yine de inanmak istemmeiştim yanılabilir diye daha sonra 16 . haftada gittiğim bir dr göstermiyo ama kıza benziyo demişti 4 gün sonra tekrar gittim bu sefer yine göstermedi dr da çikolata ye yarım saat yürü gel bakalım dedigeldiğimde dönmüştü ve bebeğin kız dedi :37:

merhaba sevgili anne ve anne adayları bugun 14+2 haftalığım ve cinsiyet öğrenmeye ne zaman gitsem diyorum:) bana yardımcı olun lütfen ne zaman gitmeliyim yada siz ne zaman gidip öğrendiniz:)

benimde 13+2 haftalık dr bayramdan sonra gel bakalım dedi cinsiyet için, muhtemelen 17 haftalık falan olacam ,
bakalım hayırlısı...

16 haftalıkken doktorum erkek olduğunu söylemişti
sonra 17 haftalıkken acile başka bi dr a gitmiştim faranjit olmuştum o anda o dra da sordum kemik yapısı erkek dedi.
sonra 20haftalıkken detaylı usg de erkek denildi.
32.haftamda kontrole gittim doktorum yine erkek dedi.
34.haftama geldim oğluşuma kavuşmama az kaldı :))

Ben de doktordan geliyorum, 13 haftalık bebeğim. 2 ki test için kan falan verdim. Tabi biz çatlıyoruz ilk bebeğimiz olduğu için sorduk doktora bir tahmininiz var mı diye. Baya baktı sonra tahminime göre kız ama 2 hafta sonra gelin tam olarak söylerim dedi:) sağlıklı olmasından başka bir dileğim yok herkes gibi o yüzden hiç fark etmiyor bana kız erkek. Ultrasonda bakarken 1 saniye sabit durdu bizim bebiş onda da sırtı yukarda bir fotoğraf çekebildi doktor, öyle hareketli ki gözümüz yoruldu onu takip ederken:) o yüzden doktor nasıl gördü o arada cinsiyeti anlayamadım ama 2 hafta sonra gidecek merakımız inşallah :)

bugün ikili test için kontrolüm vardı.Kız sanki dedi doktorum ama kesin değil daha söylemeyin herkese dedi.Bir ay sonra kesin söylerim dedi.En son çıkarken de kızına iyi bak dedi :))) 1 ay sonra göreceğiz bakalım doğru mu görmüş :)

12 haftalıkken bile belli olan varmş die duydum ama pek sağlam olmaz öyle sonra yanılma olursa hoş olmaz. ben 17. haftada gttm yinede tam göstermed ddi doktor ama yüzde 90 erkek ddi hayırlısı bakalım :))

12 haftalıkken bile belli olan varmş die duydum ama pek sağlam olmaz öyle sonra yanılma olursa hoş olmaz. ben 17. haftada gttm yinede tam göstermed ddi doktor ama yüzde 90 erkek ddi hayırlısı bakalım :))

Evet benim sıkıntılı oldu ilk aylarım 11+3 haftalıkken bi mide kanaması geçirdim ertesi gün kontrole gittiğimde moralimi düzeltmek için doktorum cinsiyetini öğren bakalım bebeğinin dedi erkek olduğunu öğrendim :)

arkadaşlar ben sorunlu gebeliğimden dolayı çok doktor gezmiştim bana 14 haftadan sonra erkek demişlerdi 18 haftalıkken kız olduğunu öğrendim.cinsiyet 18 haftalıkken tam belli oluyor çünkü öncesinde bebek daha çok ufak oluyor ve cinsiyet tam belirginleşmediği için yanılma payı yüksek oluyor.siz yinede 18 hafta ve sonrasına inanın derim ben

Bende 15 haftalıkken gittim yan yatıyor belli değil ama kıza benziyor dedi bayramdan sonraya çağırdı tekrar anlayamadığım yan yatıyorsa neden kıza benziyor dedi yan yatıyorsa ya gözükür ya gözükmez dimi yada acaba bu dr her göremediğinde kızamı benziyor dedi anlayamadım:)

Back
X