haftalarca bi yüz üstü durdu bi göstermedi kapamadı. 20. haftada öğrendim. göstermiyorsa kız dedik dedik erkek çıktı :)
aslında 13. haftada ikili testi yaparken doktorda söylemişti erkek olduğunu ama çok erken daha diye düşünmüştüm, yanılma payı olabilir ama nokta atışı yapmış doktor.
şu bi gerçek ki tüm belirtiler anneye göre değişiyo. annem bende ve abimde aynı belirtileri yaşadıgını söylemişti. yani ye ekşiyi getir ayşeyi ye tatlıyı getir hakkıyı geçerliliğini yitiriyo mu ne.
ilk 4 ay çok bulantılı geçti dogru durust bişi yemedim. midemi bastırsın diye hep tuzlu ekşi yedim. 5 ay oldu hala canım hiç tatlı çekmez ki o kadar severdim ki tatlıyı.
bi yerde okumuştum göbek deliğinize yakın yerdeki kıllar yukarı doğruysa erkek olurmuş. bende öyle mesela. bide gerçekten karnım çok şişmedi. derli toplu duruyo yayılmadı. gören erkek mi diyo. erkek hep sağda durur derler. ben 20. haftaya kadar bebeğimi hep solda hissettim. gerçi şimdi hareketleri sağ yanımı kasıyo. sanırım oturdu. şimdiye kadar bariz göstergeler bunlar