bebişlerin cinsiyetini tam ne zaman öğrendiniz?

bugün ögrenme umuduyla gittim doktora ama öğrenemedik malesef :( doktor kıza benziyo dedi ama kesin degilmiş.o iyi olsun da kız erkek farketmiyo ama merak işteee :44:

12+3 ken erkeğe benziyor demiş ancak tam görememişti
15+1 de doktor tamamen gördüğünü ve erkek olacağını söyledi
kesin mi dedim göbek bağı, kordon olmasın falan dedim yok tatlım dedi bak bu pipisi , bak şu da kordonu dedi :D

Geçen hafta kendi doktorum tahminim kız dedi bugün başka bir doktor ben de tahminimi erkekten yana kullanıyorum dedi hatta genital çıkıntıyı gördü ama kesin değil 1 mm lik birşey hakkında konuşuyoruz dedi. Bir kız bir erkek ikizim olsaydı keşke:) bu arada 14+1 iz. Haftaya tekrar gidicem doktoruma bakalım bu sefer ne diyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 5. ay bitiminde bebeğimin cinsiyetini öğrendim neden bu kadar geç derseniz hemen söyliyim bacaklarını kapamıştı kereta bu arada herkezz neden ultrasona bakılırken çikolata yemedin dediler ama bişeyi unutuyolar bebek zaten hareket ediyor sadece bacaklarını aralamadı ama allaha şükürki 5 . ayın bitiminde cinsiyetini öğrendik bi oğluşum oluyor artık renkli ultrasona girmeyi bekliom eşim ve ben çok heyecanlıyız :emir_bebek: :54:

16 haftalıkken göstermemişti 16+ 3 te kıza benziyor dediler
20 haftalıkken %99 kız dediler
28. haftamdayım geçen hafta yine kız dediler
Kızım geliyor..

14. haftamda büyük ihtimal kız,
16. haftamda %90 kız
19. haftamda ise %100 kız dedi doktorum:)
Kızım hiç göstermemezlik etmedi utanmaz:)

kuzenim 12. haftada kızını gördü. ben 17. haftadayım hala miniğin keyfini bekliyorum :) bayramdan sonra doktorum izinden dönecek bakacaz artık:)

haftalarca bi yüz üstü durdu bi göstermedi kapamadı. 20. haftada öğrendim. göstermiyorsa kız dedik dedik erkek çıktı :)

aslında 13. haftada ikili testi yaparken doktorda söylemişti erkek olduğunu ama çok erken daha diye düşünmüştüm, yanılma payı olabilir ama nokta atışı yapmış doktor.

şu bi gerçek ki tüm belirtiler anneye göre değişiyo. annem bende ve abimde aynı belirtileri yaşadıgını söylemişti. yani ye ekşiyi getir ayşeyi ye tatlıyı getir hakkıyı geçerliliğini yitiriyo mu ne.

ilk 4 ay çok bulantılı geçti dogru durust bişi yemedim. midemi bastırsın diye hep tuzlu ekşi yedim. 5 ay oldu hala canım hiç tatlı çekmez ki o kadar severdim ki tatlıyı.

bi yerde okumuştum göbek deliğinize yakın yerdeki kıllar yukarı doğruysa erkek olurmuş. bende öyle mesela. bide gerçekten karnım çok şişmedi. derli toplu duruyo yayılmadı. gören erkek mi diyo. erkek hep sağda durur derler. ben 20. haftaya kadar bebeğimi hep solda hissettim. gerçi şimdi hareketleri sağ yanımı kasıyo. sanırım oturdu. şimdiye kadar bariz göstergeler bunlar

Back
X