bebislerin kalp atışlari

mutlubirisi

RABBİME EMANET SEVDKLERİM
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
680
132
323
Kizlar bebeğinin kalp atışını duyanlar. Ultrasonda dr daha çok kasik bolgelerinize mi tutuyordu kalp atisini algılanması için... Ben 5haftamin içine girdim .ben bu fetal doopleerle kasik bolgeme tuttum acaba kalp atışı varmidir diye. Bole kalp atisina benzer şeyler algiladim ama tam emin değilim .. kalp atisina gidenler. Ilk haftalarda algilamak için kasik bolgesindemi gezindi sadece . Çünkü göbeğime tutunca algilamiyor o sesi.. sadece sol kasikta algiliyrum..cvpppp kızlar...catliiiciiim meraktan..

hissedemeyeceğin kadar küçük kalbi var ulatrasonda da tuttugu yerden makina aracılıgıyla dısarı veriyor yada gözle görebiliyorsun.
Yani yaptıgın teknikle muhtemelen herhangi bir atardamarı hissediyor olabilirsin.
bebişler daha küçücük

Amin canım inşallah rabim kucaklarımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi doğumdan sonra ilk kucağımıza aldığımız zamanki mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah ağustostosda doğum hikayelerimizi paylaşıyor olucaz .)

Ben 5-6 haftalıkken eşimde çıplak kulakla duyabildiğini iddia ediyordu belki duyuyorsundur gerçekten ama dopler ile duyabilmen için çok küçük değil mi? 8 haftalıkken falan anca duyuluyor sanırım.

kızlar yanlış şeyler biliyorsunuz doktora söyleseniz size güler :)
mümkün değil çıplak kulakla muhtemelen sizin kalp atışlarınızı duyuyordur eşiniz.
6 haftalıkken kalp atışları iyi bir ultrasonda duyulmasa bile gözle görülerbilir.
muhtemelen görülürde.
İnşşallah hepimiz bebeklerimize biran önce kavuşuruz.

yok canım benimkine hiç inanan olmadı zaten:) o heyecandan yapıyordu hala da yapıyor
Abartıp ultrasyonda duydugu sesin daha once duyduklaıyla aynı oldugunu bile soyluyor
ama işte o dopler denen seyi bilmiyorum

yok canım benimkine hiç inanan olmadı zaten:) o heyecandan yapıyordu hala da yapıyor
Abartıp ultrasyonda duydugu sesin daha once duyduklaıyla aynı oldugunu bile soyluyor
ama işte o dopler denen seyi bilmiyorum

canım doppler dedikleri şey ultrason cihazı
ayy ne güzel işte senle birlikte heyecanlanıyor :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin

canm . Eşim almıştı Cok onceden. Yok canm zaten kalp atışını gördük Cok şükür doktorda.. benm duyduklarım sadece damar seslerimdi.. o sira... Çünkü sonrasindan araştırdım fetal el doopleri ile en erken 9haftada duyulurmus sanırım 10 . 12 haftalarda artık. Rahat duyuluyormus... Internetten satın alabilirsin canm. Vardir muhakkak.. güzel bişey. Çünkü insan tereddüt yaşadığı bianda evde rahat rahat bakabiliyorsun. Bebisinin kalp atışlarına... Rabbim sağlıklı bir şekilde versin kucaklarimiza inşallah bebislerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…