- 20 Ekim 2015
- 60
- 16
- 3
- 34
- Konu Sahibi zeynepcikk33
23+4 deyken bebegmn kilosu 520 grdı doktor normal dedi ama ben az diye düşünüyorum ve kafama takıyrm.Sizin bebişlerinizn kilosu ne kadar peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ya benimkine de zayıf dedi seninkinin son kilo neBenimki neden zayf ya psikolojm bozulyr
aynen balık yağı verdi beslenmeye çok dikkat etmelisin yoksa zayıf olacak bebeğin dediBenimde 700 gr dedi doktor ama karın çevresinde 1 hafta gerilik var dedi balık yagı verdi bkalm ne olck
bu arada 1 güncük var aramızda ben bir beslenme programı yaptım kendime bebeğim için faydalı şeylerle araştırdım onu uygulayacağımBenimde 700 gr dedi doktor ama karın çevresinde 1 hafta gerilik var dedi balık yagı verdi bkalm ne olck
Benim de ilk hamileligimde 6 gun oryc tuttugum icin kizimin karin cevresi 2 hafta gerilemisti. Cok uzulmustum. Dr.um iyi beslenmem gerektigini soylemisti. Bir de bol bol sol tarafima yatmami.. 2 hafta sonra ara kapanmisti. Ama cok iyi beslenmeye baslamistim. Simdi de pek iyi beslenmiyorum. Kendime ceki duzen vermem gerek.. Canim sagliksiz olan ne varsa onu istiyo. Abur cubur hep..Zaten ben kiloya degilde karın çevresndki gerilige ne yapmam gerktgne takmş durumdaym
Dogru söylysn beslnme önemli bi de tabi stres faktörü![]()
Zaten+-150 yazar ultrason sonucunda benim oglumu dogdugu gün 1650 ölçtüler 1740 dogdubebeğinizin kilosu nekadar , cihazlar yanıltabılıyor ben bır gunde 2 farklı dokra gittğmde 150 gr fark etti