Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
normal doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz tam olarak hangi gün doğdu yani kaçıncı hafta kaçıncı gün ben 39+1deyim hala bir haraket yok oğlum çok nazlı çıktı merak ediyorum genel olarak hangi gün olduğunu..
bende merak ediyorum ama kimse bişiy yazmamış. doğumların %75 i 38-40 haftalar arasında oluyormuş ama internette öyle yazıyor.
ama ben sezeryan olacağım doktorum 39. haftada falan yapacak sezeryanı.
doktorumuz ilk günden beri normal doğum ve mayısın 3 dedi dediği gibide oldu ki 3 mayısa kadar herhangi belirtimde olmadı o gece saat gece 1 de kasılmalar başladı gittik hasteneye açılmam varmış biraz bekleyerek biraz suni sancıyla doğumumu yaptım çok şükür kızımda annesi gibi çok dakiktir kaydirigubbakcemile3 sizlerinde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiyle :ecrin_bebek:
ben de bgn 37+2 deyim ve doktor 13 gün sonra alalım dedi , yani 39+1 de sezeryanla olacak doğumum..ama ne yalan söyliyim , daha erken olacağından korkuyorum..çünkü burada da çok okudum ''aslında şu gündü ama erken oldu ''diye doğum öykülerinde....