Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biz 7,5 aylık olduk . damaklarda belli alltaki dişler çıkmak i.çin mücadele veriyor fakat hala patlamadı . artık iyice mızmız ve gece uykularımız yok dencek kadar az ve kısa süre.. aynı sıkıntıları yaşayan varmı.
benim oğlum 5 yaşında ama ilk dişini 8 aylıkken çıkardı biraz geç kaldığı için her ay iki diş çıkarıp yaşıtlarına yetişti tabi bizide bitirdi ateş ve gece uyanmalarından bıkmıştık bi krem var kullanmanı tavsiye etmiyorum çocuk onu yutuyor zaten ben eline dolaptan çıkmış havuç öneriyorum çok güzel kaşıyo ve rahatlıyo büyük ve kalın olsun ki küçük parçalar koparamasın gözetim altında çocuk gerçekten huzurlu oluyo soğuk havuçla
benim oğlumda 4 yaşında ilk disini 6,5 aylıkken çıkarmıstı. ben şanslı annelerdenim herhalde biz kolay atlattık sadece gece ansızın ağlayarak uyanmaları oluyordu, sabahına bakıyordum dişi çıkmıs. ama yinede etrafımdakılerden bılıyorum çok zor diş çıkartan çocuklarda var. yemeden içmeden kesilenler, ishal olanlar, durmadan ağlayanlar yanı zor bır durum. arkadasın dediği gibi eline havuç gibi seyler vermen, özellikle pırasa ve yeşilsoğan diye duymustum, yararlı olur. bizimki çok iştahlı olduğu için havuçu sevmemisti ( ağzına tat gelmediği için)
benim oğlumda ilk dişini 6 aylıkken çıkarmıştı çok zor olamıştı baya kemikli bir çocuk şu an 5.5 yaşında altaki 2 süt dişimiz yerini kalıcı dişe bıraktı bile erken oldunu biliyorum ama napıyım hızlı büyyolar:)
canım 1 yaşına kadar yolu var meraklanma.benim oğlum 7 aylıkken ilk dişini çıkardı.şu an 8.5 aylık.sanırım üst dişleride yakında çıkacak.geç çıkması iyi der büyükler.oğlum hiç ateşlenmedi çok şükür.huzursuzdu sadece.metal çay kaşığını çok seviyordu.iyi geliyordu heralde.diş kaşıyıcısını dolapta soğutup verebilirsin.havuç elma falan dolapta soğutup verebilirsin hepsi iyi gelir.birde calgel diye bir jel var.damaklarına sürüyorsun.zararı yok yutabiliyor.oda iyi gelir.
cvb veren tüm arkadaşlara tşk ederim. oğlum ilk dişini patlattı :) sanırım 2.ide patlamak üzere. patlatınca rahatladı şuan eski gibi mızmız değil. dediğiniz gibi hvuç ve elma verdim hep eline bide diğer arkadaşımızın dediği gibi caljel ssürüyorum ara ara. sizler büyüttmüşsünüz mahşallah darısı başımıza. rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın inş