- 8 Ekim 2016
- 36
- 11
- 38
- Konu Sahibi pembemavi3
Hamis anneler yorumlarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok sivilcelendim acaba kizmi diyorum.. Oglumda aksine pürüssüzlesmisdi cildimm herkez diyodu cok güzellestin diye :)Daha dün öğrendim kız :) benim yüzüm çok çirkinleşti ergen gibi sivilce doldu![]()
Canm benim ilk oglum oldu ama 15.haftaya kadar bulanti beni mahvetmisdi yani onu genelliyemeyiz vücudla bünyeyle alakali benceErkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
benim hamileliğimde çok rahat kusma falan da yok ama kızım olma olasılığı yüksek durumda şuan :) ama annemde abimde hiç zorlanmamış bana hamile iken dokuz ay çekniş bulantı vs.Erkek bebeklerde annelerde bulantı kusma olmuyormuş çok rahat geçiyormuş bende de yok hiç bulantı halsizlik hiçbir şey bakalım ne olacak sonuç
Ah canim ya kiyamamBenim kızımda çok kusmam oldu. Bunda yok derken Bi haftadır sabah bulantısı çıktı. Yataktan çıkmaya korkuyorum midem bulanıyor kusma yok ama bulantı deli ediyo beni :-(
Iste burdanda anliyoruz ki bulantininda cinsiyetle hiiic alakasi yok.. :)benim hamileliğimde çok rahat kusma falan da yok ama kızım olma olasılığı yüksek durumda şuan :) ama annemde abimde hiç zorlanmamış bana hamile iken dokuz ay çekniş bulantı vs.