- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi pembemavi3
Saolasın cevabın için 15 e daha çoooook varmış ya15. Haftada söylenilen tahminler daha doğru oluyor Can'ım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasın cevabın için 15 e daha çoooook varmış ya15. Haftada söylenilen tahminler daha doğru oluyor Can'ım.
Belli oldumu cinsiyet canim :)17+2 - bugün- 3 adet mini ekler pastayla kandırdım beyfendiyi :)))))) Daha önceki haftalarda kordonumuzla ask yasıyorduk valla cok sevmisiz, tam görememistik :) Simdi gördük herseyini artık :)
Ben tatliyi cok sevmeme ragmen hic yemedim.
Istahım acılmadı.
4 ayda 2,5 kg aldım.
11.haftada ilk hissettim kendisini iceriden seyirme seklinde
Midem hic bulanmadı
Hamile gibi değilim hic asermem falanda olmadı :)
Evet Fındıkmısız :)))) bugun hic ugrastirmadi annesini :) Pipiyide gördük, ne gördüğümüz önemli değildi ama artık rahat uykularım olacak seviniyorum:)))))Belli oldumu cinsiyet canim :)
Aynen cnmm benim :)) ama demisdin demi erkege benzetti diye :)Evet Fındıkmısız :)))) bugun hic ugrastirmadi annesini :) Pipiyide gördük, ne gördüğümüz önemli değildi ama artık rahat uykularım olacak seviniyorum:)))))
ayy canım hayırlı uğurlu olsun 16+3 de de biz gidecez inşallah bu mutluluğu yaşarız artık :)Evet Fındıkmısız :)))) bugun hic ugrastirmadi annesini :) Pipiyide gördük, ne gördüğümüz önemli değildi ama artık rahat uykularım olacak seviniyorum:)))))
Bende oğlumda öyleydim ama şimdi çok sivilcilendim çok halsiz ağır hissediyorum.. Popon büyüdü kesin kız diyolar ama inanmıyorum ben böyle şeylere..Ya bnimki kizimda cok cok guzel pürüzsüz bi yüzüm oldu suan 6 haftalk hamileym yuzm sivilceli gozumun alti morarms kimildck takatm yok o drece yani bnde merakla bklemekteym
Dogru ya kizimda almis basini gidiyodu :)Ya bnimki kizimda cok cok guzel pürüzsüz bi yüzüm oldu suan 6 haftalk hamileym yuzm sivilceli gozumun alti morarms kimildck takatm yok o drece yani bnde merakla bklemekteym
Evet 13.haftada erkek dendi sonra Gecen hafta da kıza benzetilmisti kordonuna sarılmıs diye :) artık gördüm rahatladım :)))Aynen cnmm benim :)) ama demisdin demi erkege benzetti diye :)
Evet cok heyecanlı bir dönem, ben cok merak ediyordum, O'nun icin ayrıca rahatladım, bu gece sahane uyurum :))) Darısı basınıza insallah.ayy canım hayırlı uğurlu olsun 16+3 de de biz gidecez inşallah bu mutluluğu yaşarız artık :)
Canım benimde hep öyle tahmini hatta ben çok geç öğrendim 5.5 aylık filandi16 da net degildi.18 haftaligim hala yuzde 90 tahmin