Bebislerinizin cinsiyetini ne zaman öğrendiniiiiz? Belirtileriniz nelerdi?

17+2 - bugün- 3 adet mini ekler pastayla kandırdım beyfendiyi :)))))) Daha önceki haftalarda kordonumuzla ask yasıyorduk valla cok sevmisiz, tam görememistik :) Simdi gördük herseyini artık :)
Ben tatliyi cok sevmeme ragmen hic yemedim.
Istahım acılmadı.
4 ayda 2,5 kg aldım.
11.haftada ilk hissettim kendisini iceriden seyirme seklinde
Midem hic bulanmadı
Hamile gibi değilim hic asermem falanda olmadı :)

IMG_20161124_214300.webp
kizlar sizce bu ufakligimin cinsiyeti ne

17+2 - bugün- 3 adet mini ekler pastayla kandırdım beyfendiyi :)))))) Daha önceki haftalarda kordonumuzla ask yasıyorduk valla cok sevmisiz, tam görememistik :) Simdi gördük herseyini artık :)
Ben tatliyi cok sevmeme ragmen hic yemedim.
Istahım acılmadı.
4 ayda 2,5 kg aldım.
11.haftada ilk hissettim kendisini iceriden seyirme seklinde
Midem hic bulanmadı
Hamile gibi değilim hic asermem falanda olmadı :)
Belli oldumu cinsiyet canim :)

Evet Fındıkmısız :)))) bugun hic ugrastirmadi annesini :) Pipiyide gördük, ne gördüğümüz önemli değildi ama artık rahat uykularım olacak seviniyorum:)))))
ayy canım hayırlı uğurlu olsun 16+3 de de biz gidecez inşallah bu mutluluğu yaşarız artık :)

Ya bnimki kizimda cok cok guzel pürüzsüz bi yüzüm oldu suan 6 haftalk hamileym yuzm sivilceli gozumun alti morarms kimildck takatm yok o drece yani bnde merakla bklemekteym

Ya bnimki kizimda cok cok guzel pürüzsüz bi yüzüm oldu suan 6 haftalk hamileym yuzm sivilceli gozumun alti morarms kimildck takatm yok o drece yani bnde merakla bklemekteym
Bende oğlumda öyleydim ama şimdi çok sivilcilendim çok halsiz ağır hissediyorum.. Popon büyüdü kesin kız diyolar ama inanmıyorum ben böyle şeylere..

16 da net degildi.18 haftaligim hala yuzde 90 tahmin
Canım benimde hep öyle tahmini hatta ben çok geç öğrendim 5.5 aylık filandi :-) öyle olunca kız oluyomus sanırım kız geç gosteriyo:-) edepli canimmm :-):-)hadi hayırlısı öğrenince yazar mısın merak ettim.hayirlisi olsun gönlünden ne geçiyorsa allahım onu sana Hayırlı kılsın inşallah

Back
X