Doğuma Hazırlık Bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiğiniz haftaları paylaşır mısınız???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

guzayaz

kucuşumagelbebişimmmmm :)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
140
4
66
Antalya
Kızlar Allah' tan öncelikle sağlıklı bir evlat diliyorum hepimiz için... Sadece insan bu tatlı meraka da engel olamıyor... Çünkü cinsiyeti bilmeden nasıl hitap edeceğini bile bilemiyor insan :) sitelerde ona alacağın ciciler için dolaşırken bile neye bakacağını bilemiyorsun :) şimdi ricam sizlerin cinsiyet öğrenme zamanlarınızı bilmek... Çünkü 12+6 da yani 13. haftamın sonunda kontrolüm var ve merakla bekliyorum o günü... belki diyorum belki de doktor söyler bebişiniz erkek ya da kız diye... ben onu her şartta yirim orası ayrı :))

Bende ilkini 17. haftada ikinciyi 13/14. haftada ogrendim simdi ucuncuye hamıleyım cok merak ediyorum :)

ben 13 haftalıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. şu an 30 haftalık değişmedi hala oğlum olacak:)

ben 19. haftamda öğrenmiştim :34: kızım göstermedi daha önce :19:

16+2 :emir_bebek: :nazar:

ilk bebeğimi 11 haftalık erkek
2. bebeğimi 13 haftalık kız
3.bebeğimi 16 haftalık kız
4. bebişimi 12 haftalık erkek
ÖĞRENDİMM...........))))))))))

Kızlar hepinize teeek tek teşekkür ederim... Çok heyecanlandım... dediğim gibi ben kontrolde 13 haftalık olucam (12+6) demek ki öğrenme olasılığım yüksek... Ayyyyy :) ne muhteşem heyecan... Rabbim meleklerimizi korusun ya... Hepimizinkini sağlıkla kucağımıza versin inşallah... Bir de bize de o minikleri zevkle büyütecek gücü ve sağlığı istemek lazım tabi :)

Herkese kocaman sevgiler, teşekkürler...

bende böyle erken öğrenenlere sevinip her kontrole bir umutla gittim ama hiç öğrenemedim. 20. haftada erkeğe benziyor ama kesin demeyeyim dedi. dün yani 24. haftamda başka bir doktora gitmiştim o kesinleştirdi ve erkek dedi :) göremeseydi kalkmayacaktım önünden :1: yettiydi artık canıma meraktan çatlıyacaktım biraz daha bekletseydiler :44::9:

bende böyle erken öğrenenlere sevinip her kontrole bir umutla gittim ama hiç öğrenemedim. 20. haftada erkeğe benziyor ama kesin demeyeyim dedi. dün yani 24. haftamda başka bir doktora gitmiştim o kesinleştirdi ve erkek dedi :) göremeseydi kalkmayacaktım önünden :1: yettiydi artık canıma meraktan çatlıyacaktım biraz daha bekletseydiler :44::9:

:))) Valla iyi bile dayanmışsın :)) Ben o kadar bekleyemezdim galiba... mesela doktorum eğer bu kontrolde söylemeyip 4 hafta sonra ya atarsa ben kesin o arada başka bir doktora giderm... Çünkü benim doktorumun ultasonu kötü, hiç umudum yok... söyleyemezmış gibi geliyor... her şeyin hayırlısı :))) hepimiz için... Bebişlerimizi korusun güzel Allah'ım...

Kendi dr.umun ultrasonu 2 boyutlu 4 aylık olana kadar hep erken dedi söylemedi 16'da hevesle gittik arkasını döndü amuda bile kalktı göstermedi ama ben her hareketinde dikkat ettim hiçbi çıkıntı yoktu bide göstermiyosa kız derler bende kız istediğimden teşhisi koymuştum:) 19 hafta içinde başka dr.da 3-4 boyutluda kesin olarak öğrendim. Garanti olsun dersen acele etme tahmini yorum almak daha kötü.

Kendi dr.umun ultrasonu 2 boyutlu 4 aylık olana kadar hep erken dedi söylemedi 16'da hevesle gittik arkasını döndü amuda bile kalktı göstermedi ama ben her hareketinde dikkat ettim hiçbi çıkıntı yoktu bide göstermiyosa kız derler bende kız istediğimden teşhisi koymuştum:) 19 hafta içinde başka dr.da 3-4 boyutluda kesin olarak öğrendim. Garanti olsun dersen acele etme tahmini yorum almak daha kötü.

aslında çok haklısın... hiç bu açıdan bakmamıştım ben... tabi yaa... tahmini sonuç çok daha zordur değil mi... tavsiyeni dikkate alıcam şansımı zorlamayacağım :))

18. haftada öğrendim cinsiyeti ama doktorum %100 dememişti bana 23. haftamda falan kesinleştirdi

ben geçen cmt.11+4 iken yani oldukça erken bir zamanda öğrendim.bebek çok kıpır kıpırdı, her yerini rahatça görülebilecek şekilde defalarca döndü.sonuç kııız:)

:12:

peony bende 26. haftadayım ve hala bılmıyorum.ayrıntılıya kacıncı haftada gırdın o zmanda demedı mı sana

Back
X