Doğuma Hazırlık Bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiğiniz haftaları paylaşır mısınız???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
19 + 5de öğrendik oğlumuzun olacağını :16: paşam baya nazlı çıktı bugüne kadar :9:

ikili testte 10+5 günlükken emin olmamakla birlikte erkek diye tahmin etmişti 12 haftalıkken %51 erkek dedi 14 haftalıkken %90 kız dedi 16 haftalıkken %100 kız dedi doktorum :49:

ve kesin olarak erkek olduğunu söyledi daha önce
sormadım o yüzden 15+2 de kesin olarak öğrendik
Allahın izniyle...

ilk hamileliğim şuan 20+1 deyim bugün öğrendim erkek bebeğim olacak. doktor daha önce kız olma ihtimali oldugunu soylemişti çunku bağdaş kurmuş pozisyonda duruyordu bir türlü göstermiyordu. şimdi öğrendim içim rahat öğrenememek insanı deli ediyor yaaa oğluşumun adı da ahmet olacak

12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor. 18. HAftada kesinleşti. 24. Haftadayız hala oğlumcum olcak dönüveriyo bi de bazen :p

ikili testte 10+5 günlükken emin olmamakla birlikte erkek diye tahmin etmişti 12 haftalıkken %51 erkek dedi 14 haftalıkken %90 kız dedi 16 haftalıkken %100 kız dedi doktorum :49:

işte sorumun cevabı:1: demek ki 16hafta dolmadan alışveriş yapmak ya da insanlara net şekilde cevap vermek yok

Ben 12. hafta öğrendim, ama dr umuzun ultrasonu ayrıntılıydı, normal olsaydı göremezdik.Kızımız olcak allah nasip ederse.

Back
X