Bana da yorum yapar mısınızKiz.
Belli olunca yaz buraya.
ayy bide benimline bakın lütfen 9+5t buedaKiz.
Belli olunca yaz buraya.
Bana da yorum yapar mısınız
ayy bide benimline bakın lütfen 9+5t bueda
Ay inşallah öğrennce yazarım buryaaaIkinizinki de kiz.
Siz de yazin
nerden anlıyosunuz bu aradaIkinizinki de kiz.
Siz de yazin
Doktor da kız dedi ama başka bir ultrason atsam bakar mısın onu gören de erkek diyor ozelde renkli çekmiştikKiz.
Belli olunca yaz buraya.
Ay bi dk sizinki erkek olabilir, sanirim foto ayna efekti olmus anlamam zor oldu. Daha buyuk oldugu ultrason goruntusu olsa daha iyi olabilir.ayy bide benimline bakın lütfen 9+5t bueda
cuma günü 12+2 oluyor doktor göremezse atarım sizeAy bi dk sizinki erkek olabilir, sanirim foto ayna efekti olmus anlamam zor oldu. Daha buyuk oldugu ultrason goruntusu olsa daha iyi olabilir.
e 70 erkek demişti ama bilemedim siz kız dedimizIkinizinki de kiz.
Siz de yazin
Doktor bana da cıkıntıdan dolayı yüzd
e 70 erkek demişti ama bilemedim siz kız dedimiz
cuma günü 12+2 oluyor doktor göremezse atarım size
teşekkür ederim aminBenimkisi tahmin, doktordan iyi bilemem tabiki.
Ikinizin de gonlunden ne geciyorsa o olsun. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, guzel bir gebelik dilerim sizlere.
Evet doktor da kız dedi ama başka doktordan aldığımız ultrason fotoğrafına herkes erkek diyor ona da bakar mısınKiz.
Belli olunca yaz buraya.
Evet doktor da 15+3te kız dedi bu tenkit ultrasonlar 12. Haftada çekildi bunları da gören erkeğe benzetiyor bunlara da bakar mısınKiz.
Belli olunca yaz
Ilk 2 foto erkek gibi duruyor, cunku el orda pipi gibi durmus.Evet doktor da kız dedi ama başka doktordan aldığımız ultrason fotoğrafına herkes erkek diyor ona da bakar mısın
Evet doktor da 15+3te kız dedi bu tenkit ultrasonlar 12. Haftada çekildi bunları da gören erkeğe benzetiyor bunlara da bakar mısın
Bildiniz 16+6 doktor yüzde yüz kız bebek dediKiz.
Belli olunca yaz buraya.
Tebrik ederim, Allah anali babali buyutmek nasip etsinBildiniz 16+6 doktor yüzde yüz kız bebek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?