- 30 Ekim 2010
- 1.256
- 726
- 323
çok saol canım fikirlerin için..TABİKİ ALLAH YAŞATMASIN AMA haklısın bir kadın kendi ayakları üstünde durmalı bu konuya katılıyorum benim bu ay bebeğim olsaydı bile ben o doğduktan sonra paralardım kendimi iş için çünkü onun verdiği yorgunluk yılgınlık kadar özgüven var ki paha biçilemez..Bakın size çok samimi bir şey söyleyeyim belki şimdi durumu bu boyutu ile düşünmüyorsunuz Allah yaşatmasında;
Ama daha çok yeni evliliğiniz insan uzun süre birlikte olsa dahi evlendiği kişiyi aynı evde yaşadıkça tanıyor ve insanlar zamanla değişiyor.
Yarın öbür gün oldu işler ters gitti eşinle boşanabilirsin, allah korusun sağlık problemleri olabilir bir şekilde ne olursa olsun bence hiçbir kadın bir erkeğe bağımlı olmamalı yani ne şekilde olursa olsun hayatta yalnız kalırsanız hayatınızı kendiniz kimseye muhtaç olmadan devam ettirebilin.
Bu aynı zamanda ilerde olacak çocuklarınız içinde avantaj olacak. Hem o zaman zihinsel olarak bu ikilemi yaşamayacaksınız. Hemde daha huzurlu bir hamilelik annelik yaşayacaksınız.
Ayrıca bu yanlış anlaşılmasın lütfen çocukmu kariyer mi sorusuna kariyer demiyorum. Sadece uygun zamanlama önemli bence.
işte bakalım ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BANA DA DOĞRU KARARI VEREYİM İŞAALLAH