bebşlermizn boyutları

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar bebişlerinz kaç haftalık ve boyları ağırlıkları nekadar birbirmize fikir verelim

benim oğluşum 21+5 haftalıkken 426 gr dı boyunu soylememıstı dr ben de sormayı unutmustum ama femur uzunlugunu 7 ile mi ne carpınca uzunlugu cıkıyormus oda 25 cm idi sanırım...
şuan 24+3 üm ne kadar oldu bilmiyorum inşallah büyümüştür oğluşum.. benimki biraz zayıf ben başka arkadaşlarınkini görünce zayıf olduğunu çıkardım..

benim oğluşum 21+5 haftalıkken 426 gr dı boyunu soylememıstı dr ben de sormayı unutmustum ama femur uzunlugunu 7 ile mi ne carpınca uzunlugu cıkıyormus oda 25 cm idi sanırım...
şuan 24+3 üm ne kadar oldu bilmiyorum inşallah büyümüştür oğluşum.. benimki biraz zayıf ben başka arkadaşlarınkini görünce zayıf olduğunu çıkardım..

bende suan 21+5 im canım 450 gram 25 cm normal heralde hemen hemen aynıymıs zaten

benim minnakım da 20+5 te 450 grm dı :nazar: boy sölemedi ben 7 ile çarpınca 26 cm falan çıkıyodu şimdi kaç oldu acaba oğluşum:16:

Son düzenleme:
Kizlar bugun doktora gittim. 26 haftam bitti 27 ye girdim. Bebisim 34cm, ve 1040 gr mis. Masallah... Arti eksi yanilma payi olabilir tabi. Pek iyi bakmissin onden gidiyor dedi doktor amcamiz...

maşallah bebelere bnmde 23 haftamın içindeyken boyu 30 cm kilosu 550 gr idi

canlarım burayı daha ktif kullanırsak iyi olur bebeklerin boy ve kilolarını rahat takip ederiz giden arkadaşlar mutlaka paylaşsın
ben bgn gittim boyu 33 cm kilosu 730 olmuş brz az geldi bana dktora az mı ne dedim ama doktor yoo normal zaten kemik ağırlığı bu şuanda dedi bebek etten 6aydan snra alırmış bu aydan snra hızlı kilo alıcakmış bebeler hayırlısı kafama taktım ama ben sanki kilosu az geldi bana kimi bu zamanlarında 900 gr lardan bahsedio bnm ki minnak mı ne :(:18::18::43::43:

canlarım burayı daha ktif kullanırsak iyi olur bebeklerin boy ve kilolarını rahat takip ederiz giden arkadaşlar mutlaka paylaşsın
ben bgn gittim boyu 33 cm kilosu 730 olmuş brz az geldi bana dktora az mı ne dedim ama doktor yoo normal zaten kemik ağırlığı bu şuanda dedi bebek etten 6aydan snra alırmış bu aydan snra hızlı kilo alıcakmış bebeler hayırlısı kafama taktım ama ben sanki kilosu az geldi bana kimi bu zamanlarında 900 gr lardan bahsedio bnm ki minnak mı ne :(:18::18::43::43:

En son 24+4 te 714 gr dı kızım.. Doktora aa ben 800 bekliyordum deyince doktor güldü.Bu normal dedi..

bence de daha aktif kullanalım,bende 24+1 de gittim 700 gr dı boyu 31 cm, bana normal geldi 2. gebeligim oldugu için tecrübeliyim.

MASAllah oğlusuna canım bende ctesi gidicem bakalım nekadar olduk az değil bence normal sankı 25 haftalıktı galba dmı canm takma kafana dha onumzde zaman var alır ozamana kadar :)

24+2 de bebeğim 30 cm ve 680 gram... O büyüdükçe benim içim biraz daha rahatlıyor:)

bende az önce eski bir konu okudum hepsi günde 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi ve arı sütü tavsiye ediyordu, hem saglıklı hemde bebegi güzel geliştiriyor.ben başlayacam bakalım kontrolum 20 gün sonra o zamana kadar faydası olucakmı yazarım buraya

bende bugün gittim.27. haftamın içindeyim.1370 gr kilosu,38cm boyu dedi.iri bi bebek olabilirmiş.biraz endişelendim ama normal sanırım.sezeryan olabilirsin dedi böyle giderse.bakalım.sağlıklı olsun ve sağlıklı doğsunda.hepimizinki inşallah..

bende bugün gittim.27. haftamın içindeyim.1370 gr kilosu,38cm boyu dedi.iri bi bebek olabilirmiş.biraz endişelendim ama normal sanırım.sezeryan olabilirsin dedi böyle giderse.bakalım.sağlıklı olsun ve sağlıklı doğsunda.hepimizinki inşallah..

maşallah tosuna :) olsun cnm vakti zamanında bnm babaannem amcamı 5.200 gr doğurmuş normal :21::21: sende doğurursun allahn iznyle

26+1 de 900 gr dı.. boyunu sordum fl yi 7 ile çarp dedi drum 33 küsür çıkmıştı.. bir hafta önde gidiyorsun dedi bide bana.. baktım ultrason kağıdında tahmini doğum tarihim haziranın 3 ü görünüyor hakikaten 1 hafta önde gidiyo :) dr uma inanmıyomuyum ne :P

benımkıler ikiz olunca daha cok ikizlrı merak edıyorum:27:
24 2 de bırı 790 diğreri 770 gramdı umarım doğuma kadar gelısırler

Back
X