Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğluşum 21+5 haftalıkken 426 gr dı boyunu soylememıstı dr ben de sormayı unutmustum ama femur uzunlugunu 7 ile mi ne carpınca uzunlugu cıkıyormus oda 25 cm idi sanırım...
şuan 24+3 üm ne kadar oldu bilmiyorum inşallah büyümüştür oğluşum.. benimki biraz zayıf ben başka arkadaşlarınkini görünce zayıf olduğunu çıkardım..
canlarım burayı daha ktif kullanırsak iyi olur bebeklerin boy ve kilolarını rahat takip ederiz giden arkadaşlar mutlaka paylaşsın
ben bgn gittim boyu 33 cm kilosu 730 olmuş brz az geldi bana dktora az mı ne dedim ama doktor yoo normal zaten kemik ağırlığı bu şuanda dedi bebek etten 6aydan snra alırmış bu aydan snra hızlı kilo alıcakmış bebeler hayırlısı kafama taktım ama ben sanki kilosu az geldi bana kimi bu zamanlarında 900 gr lardan bahsedio bnm ki minnak mı ne:18::18:
![]()
canlarım burayı daha ktif kullanırsak iyi olur bebeklerin boy ve kilolarını rahat takip ederiz giden arkadaşlar mutlaka paylaşsın
ben bgn gittim boyu 33 cm kilosu 730 olmuş brz az geldi bana dktora az mı ne dedim ama doktor yoo normal zaten kemik ağırlığı bu şuanda dedi bebek etten 6aydan snra alırmış bu aydan snra hızlı kilo alıcakmış bebeler hayırlısı kafama taktım ama ben sanki kilosu az geldi bana kimi bu zamanlarında 900 gr lardan bahsedio bnm ki minnak mı ne:18::18:
![]()
bende bugün gittim.27. haftamın içindeyim.1370 gr kilosu,38cm boyu dedi.iri bi bebek olabilirmiş.biraz endişelendim ama normal sanırım.sezeryan olabilirsin dedi böyle giderse.bakalım.sağlıklı olsun ve sağlıklı doğsunda.hepimizinki inşallah..