BECEREMEDİK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Merhaba kızlar nasılsınız ??
Sevgilimle çok iniş çıkış yaşadık sonra mutlu olduk elinde hediyeler çiçekler her hafta geldi yanıma. Bir dediğimi iki etmedi. Bir gün benim eski bir arkadaşımın dershanesinde sürekli ona baktığını söyledi. Bu arada ben üniversite okuyorum sevgilim tekrqr hazırlanıyor. Bu bana bakıyor dediği kız da eskiden sen x'i kullanamıyorsun ben olsam ona neler aldırır neler yaptırırdım derdi. Bende sinirlendim bakmasına be kızla konuşmak istedim. Sevgilim simirlendi o kızla konuşmayacaksın beni rezil edersin konuşursan arkadaşım da diyor ki rezil olursun sakın yapma dedi. Ben de ayrıldım gönlümü aldı barıştık dedim hadi sen yaz kıza de bak vera görürse yanlış anlar yapma bende rahatsız oluyorum yaparız aman telefonım şarjda dedi bahaneler buldu dedim değişeceğin yok yine ayrıldım. Bana o kızı savunması affedilemezdi. Yani ben yapamadım affedemedim. Dün geldi gönlümü almaya çalıştı bende tekrar denemek için şans verdim. Ama sonra nerdesin dedim eve yeni geldim dedi naptın dedim derse gittim ordan çıktım yemek yedim ordan tekrar gittim derse çıktım arkadaşımla gezdim eve geldim dedi. Bende her zaman bi yere gidecekse haberdar olmak isterim sçylerim hep bu benim kuralım derim. Kızdım haliyle neden bana söylemedin dedim bilsen ne bilmesen ne sanki ne yapacaksın dedi daha beni azarladı abartma diye bende dedim biz senle yapamıyoruz beceremiyoruz bir ilişkiyi yürütöeyi çocuk oyuncağına döndü tamamen bitirelim. O da bişey demedi yazmadı cevap vermedi. Acaba alttan mı almalıydım hatalı mıyım bilmiyorum kafam çok karışık

Bende gittigim yere haber vermem sahsen sevgilimde vermez. Sanki yurtdışı seyahatine gitti. Zaten yoğun bi hayat animiz animizi tutmuyor. Is hayatina gectiginizde anlarsiniz ne demek istedigimi :) bu kadar darlamayin ne sevgilinizi ne başkasını.

Çocuk çocuğa ilişki yaşıyorsunuz.
Ayrıldım geldi gönlümü aldi barıştım
Sonra tekrar ayrıldım tekrar affettim
Bence sevgilinizin o kizda gözü var bastan söyleyeyim de sürpriz olmasin.

Kusura bakmayın ama dayanabilip, okuduğum kadarıyla çok “ergence muhabbetler”

Keşke bir “üni öğrencisi” olarak en azından paragraf, yazım, noktalama vs dikkat etseydiniz de gözlerimiz kanamasaydı.

Çok mu önemli şurda noktalama derdimi anlatıyorum gayet de anlaşılıyor sümer dilinde yazmıyorum

Çocuk çocuğa ilişki yaşıyorsunuz.
Ayrıldım geldi gönlümü aldi barıştım
Sonra tekrar ayrıldım tekrar affettim
Bence sevgilinizin o kizda gözü var bastan söyleyeyim de sürpriz olmasin.
Ayrılmak istiyorum ama bir yanım da yapamıyorum her gönlümü almaya çalıştığında dönğyorum ama çok kırgınım

Ayrılmak istiyorum ama bir yanım da yapamıyorum her gönlümü almaya çalıştığında dönğyorum ama çok kırgınım
Allah aşkına üniversite gibi harika bir yerdesiniz ne isiniz var hala daha üniversiteye hazirlanan adamla. Çıkın biraz etrafiniza bakın. Illa sevgili yapin demiyorum sosyallesin kluplere katilin hayatinizi en verimli yasayacaginiz donemde mantıksız isler pesine dusmeyin

Çocuk oyuncağına döndüren sizsiniz bence. Kızı arayıp bakma demek istemek neden? Sevgilisi olduğunu bildiği halde bakan kız siz arayınca daha çok bakar.

Bu gidişle gene barışırsınız gibime geliyor. Kısır döngü, ayrıl barış ayrıl barış düzelmez.

Bir karar veriyorsanız arkasında durmayı öğrenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…