Beddua etmek istiyorum ama edemiyorum...

narsistbires

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
9
1
1
43
Merhaba kizlar. Eski konumi belki okuyaniniz vardir. Narsist bir eski es.. terkedilme aldatilma vs. Bosanmak icin dilekce verdi kendisi... 2.5 yasinda kizimla tekbasina mucadele... hayata yeniden bir sayfa... yeni umutlar... yeni duzen...

Beddua etmek istiyorum.ama doner dolasir ucu bana dokaniyor diye edemiyorum. Hayat zor. Zorlanjyorum... kendi gitti ozgur yasiyor... ileride evlenecektirde... bu kadar kolay mi diye dusunuyorum...

Rabbime havale edyorum. Yasattiklarini yasasin Rabbim hakkindan gelsin istiyorum ama yined sirf doner dolasir beddua bana geri doner diye korkuyorum. Bu adami asla sevmiyorum artik.

Size sorum: eski esinize veya sevgiliniz3 beddua veya ah edipte cikan oldu mu? Ne ettinize cikti?

Benim gibi durumda olan var mi?

Haksız kişinin hakkından Rabbim er ya da geç gelir. Siz O'na bırakın. Beddua etmeyin.

Eski ise beddua mı bile layık görmem
Hayatınıza devam edin boşverin ve şükür edin

Allah yardım etsin .
Bir söz vardır “ Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz “ diye , üzülme kötülük yapan insan er ya da geç buluyor cezasını .
Tutan var mı bilmiyorum benim de tutmadı , zaten artık intizar etmeyi de bıraktım .

Ne bedduası,unutun gitsin,öyle biri için siz neden kötü düşünceler besliyorsunuz ki ? Buna değer mi sizce ?
Şu an zor,ama zamanla alışacaksınız eminim,bir zaman sonra nefret bile etmezsiniz,öylesine biri olacak sizin için.

Omrun boyunca yuzun gulmesin dedim.Allah seni bildigi yapsin dedim. Kapiyi carptim ciktim gittim o gidis 17 yil oldu. Kendisi ve ben titizdik. Pis pasaklinin tekiyle evlenmis :)))

Cok zorlaniyorum kizlar. Su an hickira hickira agliyorum.. pazar gunlerini sevmiyorum bana cok karanlik mutsuz geliyor pazar gunu belki bu yuzden bugun cok mutsuzum... bana dua edin...

Deşarj olacaksanız gönül rahatlığıyla sayın, sövün, bedduanızı edin. Zira pratik hayatta karşılığı olan şeyler değil bunlar.

İnsanların ilahi adalet ya da karma sandığı şey biraz tesadüf bolca hayatın olağan akışından başka bi şey değil.

Size kötülük eden, huyu bu ya, başkasına da aynı haltı ediyor. Ama herkes her yaptığından paçayı sıyıramaz işte. Hep pasif, yumuşak başlı insanlara denk gelecek değiller ya bazen baltayı taşa vuruyorlar. Siz de zannediyorsunuz ki bana ettiğini buldu.

O yüzden ister adama beddua edin, ister eyleme geçin dünyayı dar edin, isterseniz huzur bulup affedin. Ama işinizi bedduaya, evrene bırakmayın.

Bedduayla birinden bir seyler cikacak diye beklemedim hic. Esasen beddua da etmedim,arkami doner giderim ne ugrasacam?
Degmez. Bir bela bulacagi varsa allahtan bulur zaten. Bana ne hacet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…