Ne güzel işte gitsin siz de kafa dinlersiniz onsuz
Ayrıca 3 hafta 5 hafta az bir zaman değil ki, çünkü gittiği yer şezlonglu bir yer değil, konfor sınırından çıktığı bir alan.
Kaldı ki dün bir bedelli asker vefat etmiş,spor sırasında.
Ben normal karşıladım tantanasini.
Benim eski erkek arkadaşım da hepi topu4-5 hafta falan askere gitmisti (bedelli de değil,ilginç bir hesabı vardı askeriyeyle arasinda)
İnsana az gibi geliyor ama inan yaşayana yıl gibi geliyor.
sonuçta saçlar kesiliyor, erkenden uyandırılıyorsun,o üniformayı giyiyorsun, sabah 7den akşam 11e ayağında koca ayakkabıyla geziyorsun,kırk adam yanyana s.çiyorsun,duş alıyorsun,tuvalet temizliyorsun,yeri geliyor normalde görsen karşı kaldırıma gececeğin cahil cübela, antin kuntin apaçilerle kanka oluyorsun,sana sevdigi kız ona abi deyince kendine nasıl faça attığını falan anlatiyor, her an --ne yaparsa yapsın saygı duymak gereken birileri var, sosyal medya yok, kadına
kadın yüzü görmeye,sesi duymaya hasretsin,akşamlari 40 adam hafıza bir iki sahne atabilmek için Kral tvde dans eden kadın izleyecek hale geliyorsun,ekrana bakmaktan boynun tutuluyor

Zor yani...
Zaten askerliğin en zorlu kısmı ilk aylar, sonra alisiyorsun. Bunlar da işte o zor dönemi atlatıp gelecekler.