aylarca o gelinlikçi senin bu gelinlikçi benim gezen ben gözlemlerimi aktarim size..
mağazada gördüğünüz modeli beğenirsiniz aynından size yeniden dikerler ister kiralarsınız ister satın alırsınız genelde bu böyledir.. ama bazı gelinlikçiler yeniden dikicez deyip mağzada bulunan modeli size uyduruverirler...işte bunlar o kadar çok özen gösteririlerki gelinlikler kirlenmesin die şaşırıp alırsınız ve anlarsınız olayı kaydirigubbakcemile3
bazı yerlerde hazır gelinlikler vardır ya sıfır yada 2. el üzerine uydururlar alırsınız daha uygundur fiyatlar ..
kiralamk denişlen şey ilaki 2.el deildir yani ..ama dikatli olmak lazım sıfır die size 2 .eli vermesinler

klava:
benim 4 kez provam olmuştu ,düğünden 10 gün önce de gidip almıştım ...
nette beğendiğiniz modelin dikimine gelince ; birçok gelinlikçiye girdim bana katalogtan seçilmiş ve kendilerinin diktiği gelinlikleri gösterdiler ..katalogtaki ile alakası bile yoktu..
malzeme farkı bu da a.s beceremeyebilirler ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..
işte ben de bu sebepten dolayı aylarca hazır model aradım ..
arkadaşım otobüsle geçerken görmüş istedin gibiydi git bak dedi gittim ve anlaştım kaydirigubbakcemile3
nacizane fikrim dikilmşi bi model beğen giy dene üzerinde değişiklik yaptır
beğendiğin modelin resmini eklermisin görelim biz de hihoyyyt